Projectinrichting

Projectinrichting is al 25 jaar ons vak. Door deze jarenlange ervaring is Buss een allround specialist in het adviseren, begeleiden en inrichten van verschillende zakelijke interieurs. Heb je een bestaand pand dat je opnieuw wilt inrichten? Of ben je op zoek naar de inrichting voor een nieuw te bouwen bedrijfspand? Van kantoren tot horeca, scholen en zorginstellingen. Wij helpen je graag met het realiseren van een nieuwe projectinrichting.

Projectinrichting van vloeren tot plafonds

Buss is een full service dienstverlener voor projectinrichting en interieurbouw. Met een vast aanspreekpunt en direct contact zorgen we dat alles helder en transparant blijft voor iedereen. Zo weet je bij ons altijd wat je kunt verwachten.

Onze projectinrichters werken samen met vaste fabrikanten en partners, waardoor wij een totaalpakket van expertise en knowhow in huis hebben. Hiermee kunnen we van ieder project, van vloeren tot plafonds, een succes maken.

Wat jouw wensen ook zijn, wij kunnen alles laten leveren, inrichten of ontwerpen. Van vloerbedekking tot maatwerk meubels, akoestische oplossingen, werkplekken en verlichting. Wij verzorgen de volledige projectinrichting van A tot Z.

De kracht van Buss projectinrichters

Het Buss team bestaat uit vakmensen met ieder een eigen specialisme. Hiermee hebben onze projectinrichters alle krachten gebundeld tot een efficiënt team dat streeft naar 100% tevredenheidsgarantie bij al onze klanten.

Met onze uiteenlopende interieurprojecten hebben we volop ervaring en expertise opgedaan in verschillende branches. Welke ruimte kunnen we voor jou inrichten? Bekijk de sectoren hieronder of vraag vrijblijvend advies om de mogelijkheden voor jouw projectinrichting te bespreken.

Onze projecten en inrichtingen

Of je nu zoekt naar een ergonomische werkplek, de inrichting van een ontvangstruimte, restaurant of een kantine. Wij hebben de oplossing voor iedere inrichtingsvraag van zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten.

Projectinrichting
op kantoor

projectinrichting kantoren

Van kleine tot grote kantoren, bij deze inrichting letten wij op gezondheidsmanagement door ergonomische oplossingen, verbetering van de akoestiek en een duurzame aanpak. Door het vele hybride werken is de inrichting van een werkplek en kantoor heel anders geworden.

Kantines voor sportverenigingen, scholen en meer

kantine inrichting sportverenigingen

Bij kantine inrichting komen ontwerp en functionaliteit samen, om een ruimte te creëren waar mensen zich vrij en welkom voelen. Wij hebben door de jaren heen al een gezellige kantine inrichting gecreëerd voor sportkantines, bedrijfskantines, schoolkantines en meer.

Inrichting
van scholen

projectinrichting scholen

Ook school inrichting voor basisscholen, middelbare scholen of universiteiten valt binnen ons werk. Denk aan het inrichten van leerlingenzitjes, leerpleinen, docentenkamers en klaslokalen. Met de inrichting van scholen streven wij ernaar om bij te dragen aan een goede leer- en werkomgeving.

Café en restaurant inrichting

horeca inrichting

Bij het inrichten van een café, bar of restaurant letten we op de akoestiek in de ruimte en toevoeging van praktisch maar stijlvol meubilair. Benieuwd naar de mogelijkheden of onze eerdere projecten? Bekijk het hieronder.

Projectinrichting voor zorginstellingen

projectinrichting zorg

Onze projectinrichters hebben ook uiteenlopende interieurs ontworpen voor zorginstellingen. Van huiskamers in verpleeghuizen tot restaurants in ziekenhuizen. Ons zorgmeubilair zorgt voor een gezellige inrichting en multifunctioneel gebruik om aan alle behoeftes van patiënten, bewoners, familie en medewerkers te voldoen.

Balie en ontvangstruimte inrichten

ontvangstruimtes inrichten
Bij het inrichten van een ontvangstruimte wil je dat mensen met dat “wow-effect” binnen komen. Wij creëren dit bij onze projecten door te werken met multifunctionele elementen die de dynamische gebruiksmogelijkheid van de ruimte combineren met een professionele uitstraling.

Oog voor circulair inrichten van projecten

Bij alle projecten die wij aangaan hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo produceren we deels zelf meubilair en stellen wij hoge eisen aan onze fabrikanten en producenten om op een maatschappelijk verantwoorde manier te voldoen aan onze gestelde eisen conform circulaire economie, duurzaamheid en social return.

Ook vinden we circulair inrichten belangrijk en maken we in deze samenwerking vaak gebruik van gerecyclede materialen. Oud meubilair wordt niet gelijk afgedankt, maar kan gebruikt worden als een belangrijk ingrediënt voor nieuwe producten. Hiermee kunnen we samen aan de slag met een circulaire en duurzame projectinrichting.

restaurant inrichting buss

Unieke projectinrichting van Buss

Ga jij binnenkort van start met een project en wil je weten wat onze projectinrichters kunnen betekenen? Wij gaan aan de slag met jouw projectinrichting in Groningen of ergens anders in Nederland.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen of bel direct naar 0594 52 99 01 om de mogelijkheden te bespreken.

Wij denken graag met je mee, kunnen adviseren over verschillende inrichtingen en alles wat hierbij komt kijken. Van maatwerk oplossingen tot het uitdenken van kleuren, materialen en meubilair. Ons projectteam staat voor je klaar om jou te ontzorgen voor een compleet verzorgde, unieke projectinrichting!