Projectinrichting
voor zakelijke interieurs

Projectinrichting is ons vak! Door 25 jaar ervaring in het adviseren, begeleiden en realiseren van interieurprojecten, is Buss een echte allround projectinrichting-specialist geworden. Wij werken samen met onze vaste fabrikanten en partners. Zo hebben wij het totaalpakket van expertise en knowhow in huis om van elk project, van vloer tot plafond, een succes te maken.

Met één vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor jou. Heb je een bestaand pand dat je wilt renoveren en/of opnieuw wilt inrichten? Of ben je op zoek naar een inrichting voor een nieuw te bouwen bedrijfspand? Het professionele Buss projectteam begeleidt, ontzorgt en realiseert graag het totale project.

Projectinrichting: van vloeren tot plafonds!

Het Buss projectteam is een full service dienstverlener voor projectinrichting en interieurbouw. We leveren alles tussen het plafond en de vloer! Je kunt daarbij denken aan vloerbedekking, maatwerk meubels, akoestisch behang en andere wandbekleding, maar ook raambekleding, werkplekken en zelfs systeemplafonds en verlichting. Ook zijn wij in te schakelen voor kleine verbouwingen, installatiewerkzaamheden, klimaatbeheersing en akoestiekmetingen.

De kracht van Buss voor projectinrichting

Het Buss projectteam bestaat uit échte vakmensen met ieder een eigen specialisme. Al deze krachten bundelen wij tot één efficiënt team met 100% tevredenheidsgarantie bij jou als doel.

Door onze ervaring en expertise gaan we vol passie en vertrouwen elk project aan dat op ons pad komt en zo hebben we al vele interieurprojecten in verschillende branches en sectoren tot een prachtig resultaat mogen brengen.

voor projectinrichting bij Buss

Inrichting kantoren

projectinrichting kantoren

Van kleine kantoren tot grote kantoorgebouwen, wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichting. Wij kiezen altijd voor een duurzame aanpak en focussen sterk op gezondheidsmanagement door onder andere ergonomische kantoorinrichtingen met zit/sta-faciliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de kantoorinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

Inrichting scholen

projectinrichting scholen

De basisschool, middelbare school of universiteit, er zijn weinig ruimtes zo divers als onderwijsinstellingen. Het zijn ruimtes waarin ontwerp en functionaliteit samen moeten gaan en waar rust is om te leren en de openheid om met veel mensen tegelijk te bewegen. Wij dragen eraan bij dat leerlingen, studenten en docenten zich kunnen bewegen in een gezonde leer- en werkomgeving. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de school- en onderwijsinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

Inrichting ontvangstruimtes

projectinrichting ontvangstruimtes

Openbare ruimtes zoals een MFC (Multifunctioneel Centrum) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het bij hospitality om. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpen wij voor de hospitalty-sector ruimtes die echt tot hun recht komen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze showroom of andere hospitality inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

Inrichting sport, recreatie en cultuur

projectinrichting sport recreatie en cultuur

De inrichting van de voetbalkantine tot de entree van een zwembad. Ook met sport, recreatie en cultuur weten wij raad.

Ruimtes als de sportvereniging of een recreatiezaal op een vakantiepark worden intensief gebuikt en vragen daarom om extra sterk en goed te reinigen meubilair, maar dat wel de huiselijkheid en vriendelijkheid uitstraalt om een fijne sfeer te creëren. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de sport en recreatie inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

Inrichting (semi-) overheidsinstellingen

projectinrichting overheidsinstellingen

Overheidsgebouwen voor gemeentes en provincies vragen om een dynamische aanpak. Zowel kantoren als openbare ruimtes hebben vaak een multifunctionele toepassing en alle faciliteiten moeten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Zaken waar we als projectinrichting-team vaak mee te maken krijgen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de overheidsinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

Inrichting zorginstellingen

projectinrichting zorg

Woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere bedrijven die ondersteunend zijn in de zorg hebben goede multifunctionele oplossingen nodig met betrekking tot de invulling van leef- en werkruimte. Ruimtes waarin zorgverleners veilig en prettig kunnen werken en waar patiënten/bewoners zich thuis voelen en tot rust komen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de zorginrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

Circulaire projectinrichting

Wij hebben een circulaire economie hoog in het vaandel staan. Dit laten we zien in onze projectinrichting. We kiezen de fabrikanten waar we mee samenwerken zorgvuldig uit en verwachten van hen dat ze zich bezighouden met hun ecologische footprint.

Daarnaast werken wij en onze fabrikanten ook met gerecyclede materialen. Wij zien oud meubilair niet als afgedankt product, maar als een belangrijk ingrediënt voor een nieuw product.

Meer weten over duurzame projectinrichting? Lees het hier!

Ecovadis voor projectinrichting

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.