Inrichting
sport, recreatie en cultuur

De inrichting van de voetbalkantine tot de entree van een zwembad. Ook met sportfaciliteiten, recreatie en cultuur weten we raad.

Van ruimtes als de sportvereniging of recreatiezaal op een vakantiepark wordt intensief gebruikgemaakt. Daarom is het belangrijk om meubilair te gebruiken met een lange levensduur en dat makkelijk te reinigen is, maar wel de huiselijkheid en vriendelijkheid uitstraalt waarmee een fijne sfeer wordt gecreëerd.

Selectie van de gerealiseerde projecten

Inrichting voetbalkantine als sociale plek

In een voetbalkantine moet plek zijn voor het hele voetbalteam en alle supporters om samen te komen, te genieten van eten en drinken en natuurlijk elkaar. Hier kijken ze samen wedstrijden en vieren ze successen. Het is niet alleen belangrijk dat er voldoende ruimte is, maar ook dat iedereen zich er thuis voelt.

Tropiqua Veendam

inrichting voetbalkantine Tropiqua

VV Buitenpost

inrichting voetbalkantine VV Buitenpost

Van de inrichting voor een voetbalkantine tot aan de entree van een zwembad. Zelfs met sportfaciliteiten, recreatie en cultuur weten wij raad. Deze ruimtes dienen niet alleen duurzaam, maar ook nog eens stevig met een lange levensduur te zijn. Onze projectinrichters zijn experts op het gebied van de inrichting voor sport-, cultuur- en recreatieruimtes.

Voor een praktische ruimte met een vriendelijke uitstraling, schakel je de projectinrichters van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

Balie Tropiqua

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.