Sportkantine inrichten

Een sportkantine inrichten waar alle leden van de vereniging samen kunnen komen en zich thuis voelen. Onze specialisten weten als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om de inrichting van een sportkantine af te stemmen op verschillende functies en behoeftes. Van een overwinning vieren tot de wedstrijd nabespreken en socializen. Laat jouw sportkantine inrichten door Buss voor een plek waar iedereen zich thuis voelt!

Sportkantine inrichten door Buss

Een sportkantine inrichten als sociaal hart van de vereniging? Wij denken graag met je mee over een passende inrichting. Hierbij kijken we naar de aansluiting op zowel de stijl en uitstraling van de vereniging, als de behoeften van leden en bezoekers.

Bij Buss hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van clubhuizen, sportkantines en multifunctionele kantines. Hierbij verzorgen wij het gehele proces en denken we graag met je mee over alle mogelijkheden. Of je nu wilt gaan voor een warme café sfeer of een moderne look; onze specialisten kunnen de inrichting van een sportkantine realiseren waar jij naar zoekt.

Gerealiseerde projecten zijn o.a.

  • VV Buitenpost
  • VV Aduard 2000
  • VV Eenrum
  • FC Grootegast
  • TV de Noord Grootegast

Jouw vereniging ook hier?

inrichting voetbalkantine VV Buitenpost

Een plek voor iedereen

Het clubhuis moet een fijne sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt. Het intensieve gebruik en de vele functies maken een sportkantine inrichten nogal een uitdaging. Daarom is het voor onze projectinrichters belangrijk om te weten wie het publiek van de sportkantine is.

Want wie zijn publiek kent, kent ook de wensen. Een goede derde helft kan een reden zijn voor leden om lid te worden van een sportclub. Hier moeten dan ook de faciliteiten voor zijn. Een sportkantine waar biertjes en bitterballen over de toonbank vliegen heeft nu eenmaal andere voorzieningen nodig dan het clubhuis dat zich richt op huisgemaakte sapjes en salades.

De één wil groots overwinningen vieren, de ander wil rustig napraten over de wedstrijd onder genot van een hapje of drankje. Afhankelijk van het publiek en de behoeftes kijken we met je mee om een zo fijn mogelijke sportkantine in te richten voor iedereen.

Voor een praktische ruimte met een vriendelijke uitstraling, schakel je de projectinrichters van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

Oog voor goede akoestiek van kantines

Heeft de sportkantine op dit moment last van een slechte akoestiek? Ook hiervoor kan een nieuwe inrichting een uitstekende oplossing zijn. Uit ervaring weten wij dat de juiste akoestiek in een clubhuis van belang is voor een ontspannen sfeer en fijne beleving. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.

Zo houden wij rekening met het juiste type plafond, vloer, wandbekleding en soorten meubels om in de juiste mate geluiden te absorberen. Hierdoor kunnen mensen rustig met elkaar praten zonder de stem te hoeven verheffen en klinkt de muziek zuiver zonder echo. Een goede akoestiek is in onze ogen onderdeel van een goede inrichting.

Balie Tropiqua

Sportkantine laten inrichten door Buss

Wat jouw wensen ook zijn, we helpen je graag deze te realiseren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om een volledige kantine inrichting te verzorgen en tegelijkertijd rekening te houden met wet- en regelgeving rondom horecavergunningen en hygiëne voorschriften die gelden in de kantine.

Benieuwd hoe wij het huidige clubhuis van jouw vereniging kunnen renoveren en voorzien van een nieuwe look? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat de specialisten van Buss jouw sportkantine inrichten.