Interieurbouw:
alles tussen vloer en plafond!

Video afspelen over Timmerfabriek Buss

Buss is niet alleen jouw partner voor ‘standaard fabrieksmeubelen’, maar ook voor al jouw maatwerk meubilair! Voor onder andere kantoorpanden, zorg-, onderwijs– en overheidsinstellingen en hospitalityomgevingen maken we de mooiste inrichtingen met onze eigen interieurbouwafdeling.

Vakwerk interieurbouw

Met onze eigen interieurbouw-afdeling waar we werken met professionele machines en geschoold en gepassioneerd personeel, produceren we verschillende maatwerk meubels zoals receptiebalies, pantry’s, tafelbladen, kasten en banken.

Bij de productie wordt uitsluitend gebruikgemaakt van hout met het FSC-keurmerk. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Niet alleen bouwen, maar ook plaatsen

Alle maatwerk meubilair wordt vakkundig geleverd en gemonteerd. Zo ontzorgen we je tijdens het volledige proces.

Als alle interieurelementen en meubels zijn geplaatst, wordt jouw zakelijke interieur écht uniek en vele malen persoonlijker.

Schakel de interieurbouwers van Buss in voor al jouw maatwerkmeubilair!

Toch op zoek naar standaard meubilair? Bekijk onze catalogus voor een greep uit onze collectie.

Timmerfabriek Buss 3

De kracht van Buss voor interieurbouw

Het Buss projectteam bestaat uit échte vakmensen met ieder een eigen specialisme. Al deze krachten bundelen wij tot één efficiënt team met 100% tevredenheidsgarantie bij jou als doel.

Door onze ervaring en expertise gaan we vol passie en vertrouwen elk project aan dat op ons pad komt en zo hebben we al vele interieurprojecten in verschillende branches en sectoren tot een prachtig resultaat mogen brengen.

Kantoor interieurbouw

Inrichting kantoren

Wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichting en interieurontwerp van kleine en grote kantoren. Wij maken ons in onze ontwerpen altijd sterk voor een duurzame aanpak en focussen ons sterk op gezondheidsmanagement. Zo kiezen we vaak voor een ergonomische kantoorinrichting met zit/sta faciliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de kantoorinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

interieurbouw voor sport recreatie en cultuur

Inrichting sport, recreatie en cultuur

De inrichting van de voetbalkantine tot de entree van een zwembad. Ook met sport, recreatie en cultuur weten wij raad.

Ruimtes als de sportvereniging of een recreatiezaal op een vakantiepark worden intensief gebruikt en vragen daarom om meubilair dat extra sterk en goed te reinigen is, maar dat wel huiselijkheid en vriendelijkheid uitstraalt om een fijne sfeer te creëren.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de sport en recreatie inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

interieurbouw scholen

Inrichting scholen

De basisschool, het voortgezet onderwijs, hbo-scholen en universiteiten. Er zijn weinig ruimtes zo divers als scholen en onderwijsinstellingen. Ruimtes waarin ontwerp en functionaliteit samen moeten gaan. Ruimtes waar rust is om te leren en de openheid om met veel mensen tegelijk te bewegen. Aspecten waar wij in de interieurbouw al jaren ervaring mee hebben en die we dan ook vaak toepassen in de onderwijssector. Wij dragen eraan bij dat leerlingen, studenten en docenten zich kunnen bewegen in een gezonde leer- en werkomgeving. De combinatie van de juiste visie op de inrichting, gecombineerd met de inzet van duurzaam meubilair voor intensief gebruik, maakt dat onze ontwerpen jarenlang met plezier gebruikt worden in de onderwijssector. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de school en onderwijsinrichtingen we hebben gerealiseerd!

interieurbouw overheidsinstellingen

Inrichting (semi-)overheidsinstellingen

Overheidsgebouwen en openbare ruimtes voor gemeentes en provincies vragen om een dynamische aanpak. Zowel de kantoren als de openbare ruimtes hebben vaak een multifunctionele toepassing en alle faciliteiten moeten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Zaken waar ons interieurbouw-team vaak me te maken krijgt en prachtige oplossingen voor kan aandragen. Zo werken wij al jaren voor verschillende overheidsorganen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de overheidsinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

interieurbouw ontvangstruimtes

Inrichting ontvangstruimtes

Openbare ruimtes zoals een MFC (Multi Functioneel Centrum) of MFA (Multi Functionele Accommodatie) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten.

Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het bij hospitality om. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpen wij voor de hospitality-sector ruimtes die echt tot hun recht komen.

In onze showroom hebben wij speciaal een ruimte ingericht met het thema inrichting en hospitality. Het is een inspirerende ruimte waar de klant fysiek alle producten kan ervaren en waar gastvrijheid en beleving de boventoon voeren. Een sfeervolle ruimte waar de verwachting van de klant overtroffen wordt en je een goed beeld krijgt van hoe het er straks bij jou ook uit komt te zien.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze showroom of andere hospitality inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

interieurbouw zorginstellingen

Inrichting zorgsector

Wij hebben veel ervaring in het inrichten van zorginstellingen, zoals woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere bedrijven die ondersteunend zijn in de zorg.

De zorgsector vraagt altijd om goede multifunctionele oplossingen met betrekking tot de invulling van leef- en werkruimte. Ruimtes waarin zorgverleners veilig en prettig kunnen werken en waar patiënten/bewoners zich thuis voelen en tot rust kunnen komen. Deze manier van gebruik vraagt om een oplossingen van onze interieurontwerpers waarin beide werelden verenigd worden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de zorginrichtingen die we hebben gerealiseerd!

Buss Ontwerp & Inrichting is een full service dienstverlener voor interieurbouw en projectinrichting van nieuw- en verbouwprojecten.

Al 25 jaar zetten wij de ervaring en expertise van het Buss projectteam in tijdens de voorbereiding en uitvoering om jou te inspireren, verrassen, ondersteunen, begeleiden en ontzorgen!

Met de vakkennis en ervaring van het Buss projectteam, zijn we in staat om inspirerende werk-, leer en verblijfsomgevingen te creëren die jouw bedrijf vertegenwoordigen en passen binnen het budget.

Bij Buss ben je altijd verzekerd van een vast aanspreekpunt, maar daarachter staat een team van vaste en betrouwbare fabrikanten/importeurs, onderaannemers, interieurbouwers en ons eigen Buss-team om jouw volledig te ondersteunen en ontzorgen.

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.