Interieurbouw

Buss is jouw partner voor interieurbouw. Vanuit Groningen leveren wij namelijk niet alleen ‘standaard fabrieksmeubelen’, maar ook al jouw maatwerk meubilair. Zo verzorgen onze interieurbouwers in Groningen de inrichting voor kantoorpanden, zorg- en overheidsinstellingen, scholen, universiteiten, horecagelegenheden en meer. Vanuit onze werkplaats leveren en installeren wij door het hele land.

Vanuit onze eigen interieurbouwafdeling in Groningen, Aduard, maken wij de mooiste inrichtingen voor jou op maat. Hoe kunnen wij jou helpen op het gebied van interieurbouw?

Video afspelen over Timmerfabriek Buss

Maatwerk interieurbouw uit Groningen

Vanuit onze eigen afdeling voor interieurbouw in Groningen werken we met professionele machines en geschoold, gepassioneerd personeel. Onze interieurbouwers produceren hier verschillende maatwerk meubels voor bedrijven zoals:

 • Receptiebalies
 • Pantry’s
 • Tafelbladen
 • Kasten en banken
 • En nog veel meer

 

Bij onze maatwerk meubels en interieur wordt gebruik gemaakt van hout met het FSC-keurmerk. Mede hierdoor, en onze andere MVO maatregelen, willen we ons steentje bijdragen aan het milieu.

25 jaar ervaring met maatwerkmeubilair

Met 25 jaar ervaring zetten wij de expertise van ons projectteam in om niet alleen het maatwerk meubilair door onze interieurbouwer in Groningen te laten maken, maar ook door alles vakkundig te leveren en monteren op locatie. Hierdoor ontzorgen wij jou in het gehele proces van vloeren tot plafonds.

Hiermee is ons team in staat om voor een passend budget een inspirerende werk-, leer en verblijfsomgeving te realiseren die jouw bedrijf vertegenwoordigen.

Wanneer alle elementen en meubels in het interieur zijn geplaatst, wordt jouw zakelijke inrichting pas echt persoonlijk. Wil jij ook zo’n unieke inrichting? Schakel Buss vanuit Groningen in voor de interieurbouw van al jouw maatwerkmeubilair.

Timmerfabriek Buss 3

Maatwerk interieur
uit onze CNC Machine in Groningen

Om het mooiste maatwerk meubilair te realiseren hebben we in 2023 een computergestuurde freesmachine aangeschaft. Met deze CNC machine zijn de mogelijkheden eindeloos op het gebied van maatwerk interieur.

Denk aan:

 • Receptiebalies
 • Pantry’s
 • Tafelbladen
 • Kasten
 • Banken
 • Instructietafels
 • Speelhuizen

Deze machine is een enorme aanwinst voor onze interieurbouwafdeling in Groningen om nog meer maatwerk vraagstukken te kunnen realiseren.

De kracht van Buss interieurbouwers

De interieurbouwers van Buss zijn pure vakmensen met ieder een eigen specialisme. Al deze krachten bundelen wij tot een hardwerkend en efficiënt team met maar één doel: 100% tevredenheidsgarantie bij onze klanten.

Je bent hierbij verzekerd van een vast aanspreekpunt met daarachter een sterk team van vaste, betrouwbare specialisten. Zo kunnen we jou volledig ondersteunen en ontzorgen in het gehele proces.

Hoewel onze interieurbouwers vanuit Groningen, Aduard, werken, zijn wij werkzaam door het hele land. Zo hebben wij al verschillende interieurs ontworpen:

Kantoor interieurbouw

Kantoren

Wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichtingen en interieurontwerp van kleine en grote kantoren. Wij maken ons in onze ontwerpen altijd sterk voor een duurzame aanpak en focussen ons sterk op gezondheidsmanagement. 

interieurbouw scholen

Scholen

De basisschool, het voortgezet onderwijs, hbo-scholen en universiteiten. Er zijn weinig ruimtes zo divers als een schoolinrichting. Wij dragen eraan bij dat leerlingen, studenten en docenten zich kunnen bewegen in een gezonde leer- en werkomgeving. 

interieurbouw voor sport recreatie en cultuur

Kantines

Van de kantine inrichting van sportverenigingen tot de entree van een zwembad. Ook met sport, recreatie en cultuur weten wij raad. Een kantine wordt intensief gebruikt en vraagt om meubilair dat extra sterk en goed te reinigen is, maar ook huiselijkheid uitstraalt.

interieurbouw ontvangstruimtes

Ontvangstruimtes

Ontvangstruimtes inrichten zoals een MFC (Multi Functioneel Centrum) of MFA (Multi Functionele Accommodatie) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpen wij ruimtes die echt tot hun recht komen.

interieurbouw overheidsinstellingen

(Semi)-overheid

Zowel de kantoren als de openbare ruimtes bij gemeentes en overheidsinstellingen hebben vaak een multifunctionele toepassing. Alle faciliteiten moeten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Dit zijn zaken waar ons interieurbouw-team vaak me te maken krijgt en prachtige oplossingen voor kan aandragen. 

interieurbouw zorginstellingen

Zorgsector

Projectinrichting voor zorginstellingen vraagt  om multifunctionele oplossingen met betrekking tot de invulling van leef- en werkruimte. Ruimtes waarin zorgverleners veilig en prettig kunnen werken en waar patiënten/bewoners zich thuis voelen en tot rust kunnen komen. Dit vraagt om oplossingen van onze interieurontwerpers waarin beide werelden verenigd worden.

Aanvraag voor inrichting en interieurbouw uit Groningen

Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise hebben we al uiteenlopend maatwerk en projectinrichtingen gerealiseerd voor verschillende bedrijven en sectoren. Nadat we samen alle wensen en dromen op papier zetten, gaan onze specialisten in Groningen aan de slag met de realisatie.

Om ieder bedrijf en elke organisatie hierbij te ondersteunen met een maatwerk interieurproject hanteren wij onze werkwijze voor het beste overzicht en resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor interieurbouw in Groningen of omstreken.