Luna

Draaibare Barkruk / stoel Luna is voorzien van een rugleuning voor een extra comfortabele zit, bovendien is de zitting 180º draaibaar ondanks de vaste poot. De vorm van de zitting in combinatie met het zwart gepoedercoat metalen frame geeft de barkruk een luxe, maar toch stoere uitstraling. Een mooie toevoeging aan deze ribstof Barkruk / stoel is dat de zitting altijd terugdraait in de rechte zit. Hiermee staat de Barkruk / stoel dus altijd netjes aan een bartafel of bar.

De Luna is gemaakt van ribstof, ook wel corduroy of ribfluweel genoemd. Ribstof is een stof met zacht ribbels in de lengterichting van de stof. Deze ribstof heeft een zeer goede en sterke kwaliteit en is waterbestendig! Dat maakt deze stof uitermate geschikt voor intensief gebruik. Ribstof heeft een fijne, warme uitstraling en voelt daarnaast ook heerlijk zacht aan. De stof is door de vezels goed bestand tegen invloeden van direct zonlicht en blijft hierdoor ook extra lang mooi.

Omdat dit model beschikbaar is als stoelvariant en barkruk, kunt u uw horecazaak of bedrijfspand perfect inrichten door beiden te combineren in het interieur.