Zitelementen

Kantoorstoelen


Kantoorstoelen zijn essentieel voor iedere kantoorinrichting! Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of een aanvulling op de bestaande inrichting? Wij zijn jouw partner voor kantoor- en projectinrichting! We hebben de mooiste en meest praktische stoelen voor alle doeleinden. Van vergaderstoelen tot barkrukken en fauteuils tot kantinestoelen!

Bureaustoelen


Ergonomische bureaustoelen zijn essentieel voor een goede werkplek. Door een goede bureaustoel is werken op kantoor fysiek minder belastend. Een goede zithouding is essentieel voor de gezondheid van medewerkers. Wij hebben een ruime collectie ergonomische bureaustoelen.

Vergaderstoelen


Vergaderen gebeurt dagelijks op kantoor. Daarom moeten vergaderstoelen niet alleen mooi zijn, maar bovenal ook praktisch. Met comfortabele vergaderstoelen wordt vergaderen aangenamer.
We hebben een ruim assortiment vergaderstoelen, waarbij comfort en design samenkomen.

Kantinestoelen


Comfortabele kantinestoelen zijn essentieel voor een goede kantine-inrichting. Na een ochtend hard werken, een inspannende voetbalwedstrijd of een lange dag in de klas, is de kantine de plek om samen te komen en uit te rusten. Met fijne kantinestoelen wordt je kantine een plek waar iedereen graag zit.

Barkrukken


Onmisbaar in een hospitalityruimte, maar ook uitermate geschikt voor informele vergaderingen zijn de barkrukken.

Loungestoelen en banken


Voor de ontvangstruimte zijn loungestoelen of banken perfect! Deze stoelen en banken zorgen voor een huiselijke sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt! We hebben een ruim assortiment fauteuils en banken voor kantoorinrichting.