Ontwerp & inrichting diverse ruimtes Welzijnsgroep Sedna Emmen

Opdrachtgever
Tinten Welzijnsgroep Gieten
Opdracht
Interieurontwerp en inrichting van gehele kantoorpand
Locatie
Emmen
Oppervlakte
600 m² ㎡
Typologie
kantoor
Programma
kantoren/vergaderruimtes/kantine/entree/receptie/multifunctionele ruimte

Voor Tinten Welzijnsgroep hebben wij al diverse locaties mogen inrichten. Het kantoor van Tinten Sedna te Emmen is alles behalve kleurloos geworden! Sedna vond een nieuw onderkomen in Emmen. Wij ontwierpen voor hen een totaalplan voor deze locatie: Vloeren, wanden, interieurelementen en verlichting.

KLEURRIJK INTERIEUR VOOR DRENTSE WELZIJNSORGANISATIE

Het jaren '90 pand heeft een complete metamorfose ondergaan. De gele baksteen binnenwanden hebben we omgetoverd in stralend witte wanden. De oubollige plavuizen op de vloer hebben we verstopt onder moderne tapijttegels.

Nieuwe inrichtingselementen hebben we passend gemaakt voor een kantooromgeving anno nu; eigentijds, dynamisch en veelzijdig. Wat begon met inspiratie uit de schilderijen van Piet Mondriaan eindigde in een vloerplan bestaande uit diverse kleurvlakken: rechthoekige 'vlekken' in verschillende groottes, strakke lijnen en frisse kleuren passend bij de huisstijl van Sedna.

De kleurvlakken van het tapijt negeren wanden en vormen een belangrijke, kleurrijke basis voor het interieur. De sfeer en toon is hiermee gezet. De opstelling van het meubilair in de ruimtes sluit naadloos aan op de vloervlakken. Op grondige wijze werden alle interieurelementen uitgelijnd met de vloervlakken waardoor er een speels, maar zeer helder inrichtingsconcept is ontstaan. Het tapijt dat hier wordt toegepast komt uit de serie 'Iconic' van DESSO.

 

DE TINTENGROEP IS STERK IN SOCIAAL WERK

 

De Tintengroep is sterk in sociaal werk. Zij helpen inwoners in Groningen, Drenthe en Overijssel om in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren. Dit doen zij door mensen handvatten aan te reiken die zij nodig hebben om tot een oplossing te komen. Ze proberen hierbij altijd het sociale netwerk –gezin, buren, vrienden- van de hulpvrager in te zetten. Want ze zijn van mening dat je samen meer bereikt dan alleen. De ondersteuning die zij bieden is kosteloos, op maat en altijd dichtbij. Hun doel? Ervoor zorgen dat mensen de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien en zichzelf (weer) kunnen redden in hun (t)huis, buurt en samenleving.

Tinten Sedna in Emmen is er voor alle inwoners van Emmen en omgeving en is gericht op een vitale leefomgeving. Mantelzorgondersteuning en seniorenvoorlichting, ondersteuning bij opvoeden en opgroeien van de jeugd en maatschappelijke stages zijn zaken waar Tinten Sedna zich onder andere mee bezig houdt.

 

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard