Ontwerp & inrichting sportkantine VV Buitenpost

Opdrachtgever
Voetbalvereniging Buitenpost
Opdracht
Interieurontwerp en inrichting voetbalkantine
Locatie
Buitenpost
Oppervlakte
200 m² ㎡
Typologie
voetbalkantine
Programma
kantine/bar/keuken

Van een donker gedateerde kantine naar een verfrissende moderne thuisbasis voor de Blauwkes!

De oude, stoffige uitstraling met veel bruintinten moest plaats maken voor een fris, modern en overzichtelijk interieur, zodat de teamgenoten zich in de 3e helft kunnen verzamelen rondom de bar.

 

1-0 GESCOORD MET DEZE FRAAIE NIEUWE VOETBALKANTINE!

Ontwerp en inrichting voetbalkantine Buitenpost

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen, waarin Buitenpost debuteert in de hoofdklasse. Volgens de eerste bezoekers mag het eindresultaat er zijn: een ruime kantine die volledig aan de wensen van deze tijd voldoet en waar alle Blauwkes trots op kunnen zijn. Zo zijn er moderne zitbanken, een in het oog springende bar en heeft de keuken nieuwe apparatuur gekregen. Ook is de ruimte vergroot zodat de club meer bezoekers kan ontvangen. De bruine tegels op de vloer zijn vervangen door een pvc-vloer en het houten plafond heeft een strak uiterlijk gekregen. Alle lampen zijn omgeruild voor ledverlichting. Verder is het dak gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van lichtkoepels.

Buss Ontwerp & inrichting heeft flink gescoord met dit nieuwe ontwerp. Reacties als: ''zoiets heb ik nog nooit gezien'' of ''klompen, schoenen en hakken uitdoen bij de mat a.u.b.'' omschrijven wat voor tansformatie de kantine van de Blauwkes heeft ondergaan. Ons ontwerp staat als een (club)huis!

 

VV BUITENPOST

VV Buitenpost is op 1 mei 1942 opgericht. Na het kampioenschap van het eerste zaterdagelftal in 1967 begon een ware opmars. In 1973 beleefde VV Buitenpost een uniek feit, want zowel het eerste, tweede als het derde elftal werden kampioen in hun klasse. Het was een voorbode van wat ging komen. In 1982 werd promotie afgedwongen naar de KNVB. Sinds die tijd heeft de eerste selectie nooit meer lager gespeeld dan de derde klasse.

VV Buitenpost groeide door tot een stabiele tweedeklasser en werd in 2011 voor het eerst in de clubhistorie kampioen in de tweede klasse. VV Buitenpost werd eersteklasser, een succes waar de club trots op is.

Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele topclubs die tijdens hun voorbereiding in Buitenpost speelden. Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, SC Heerenveen en PSV betraden allemaal het hoofdveld. Het organiseren van een topwedstrijd is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers.

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard