Ontwerp & inrichting entree tropisch zwembad Tropiqua Veendam

Opdrachtgever
Tropiqua Veendam
Opdracht
Interieurontwerp en inrichting entree
Locatie
Veendam
Oppervlakte
150 m² ㎡
Typologie
zwembad
Programma
entree/vloer

Voor Tropiqua hebben wij de entree een complete metamorfose mogen geven. 

Tropiqua had de wens om te vernieuwen en moderniseren met automatische toegangspoortjes. Een mooie manier om de routing te veranderen, is om de balie in het midden van de ruimte te plaatsen. Voor voldoende overzicht hebben we twee looproutes gecreëerd. Ook de vitrine waar artikelen uit verkocht werden, hebben we een nieuwe look gegeven. De 'aangespoelde' kisten dienen nu als verkoopmeubel.  

Boven de balie hangen Akopanel panelen die met een CNC machine zijn uitgesneden. Voor een extra dimensie is onder de balie een LED strip geplaatst. De balie is uitgewerkt door CENES Drachten.

De gang naar de balie toe was al voorzien van een vrolijke palmbomenprint die je een warm welkom geven. We hebben de uitstraling van de visuals versterkt door de vloer ook mee te nemen in hetzelfde thema.
Dit is een bijzondere vloer geprint op PVC op rol. Deze vloer is ontworpen door Buss Ontwerp & inrichting en geprint en opgemaakt door M4four en past perfect in het totaalplaatje! Binnen enkele weken worden de interieurelementen geleverd en ingehuisd.

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard