Tafels

Tafels voor kantoor


Naast bureaus zijn ook tafels op kantoor onmisbaar. Wij van Buss hebben een ruim assortiment tafels voor op kantoor in verschillende soorten en maten.
Naast bureaus zijn ook tafels voor kantoor onmisbaar. Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of aanvulling op de huidige inrichting? Wij zijn jouw partner voor kantoor- en projectinrichting. We hebben de mooiste en meest praktische tafels voor alle doeleinden in ons assortiment. Van vergadertafels tot klaptafels en kantinetafels tot kantoortafels!

Vergadertafels


Vergaderruimte inrichten? Wij staan klaar met de mooiste vergadertafels! Vergaderen gebeurt vrijwel dagelijks op kantoor. Met mooie en praktische vergadertafels wordt vergaderen een stuk aangenamer.
We hebben vergadertafels voor formele vergaderingen, zoals lange of ronde vergadertafels, maar ook statafels en bartafels voor informele vergaderingen.

Kantinetafels


Kantinetafels moeten niet alleen mooi zijn, maar moeten ook zorgen voor comfort. Na een ochtend hard werken, een uitputtende voetbalwedstrijd of een lange dag in het klaslokaal, is dit de plek waar iedereen samenkomt om te ontspannen met een lekkere lunch of een biertje. Wij van Buss weten precies wat ervoor nodig is om dat te bereiken! Met onze kantinetafels maken wij een kantine waar iedereen met veel plezier zit.

Klaptafels voor extra ruimte


Komt het regelmatig voor dat er extra ruimte gemaakt moet worden op kantoor of in de vergaderruimte voor extra mensen? Dan kan een klaptafel de uitkomst bieden! Een klaptafel is eenvoudig bij te zetten en neemt weinig ruimte is als deze is opgeborgen.
De klaptafels in ons assortiment zijn verrijdbaar en daarmee makkelijk in het gebruik.

Salontafels


In de inrichting van de ontvangstruimte of wachtkamer kunnen salontafels niet ontbreken. Salontafels geven een huiselijk sfeer aan de ruimte en zijn praktisch om magazines, flyers en folders uit te stallen. Voor hospitaltyruimtes hebben wij complete inrichtingen waaronder salontafels.