Projectstoffering:
raamdecoratie en vloerbedekking

Raambekleding en vloerbedekking zoals gordijnen en tapijt dragen bij aan de sfeer en uitstraling van het kantoor en kunnen de akoestiek in de ruimte verbeteren. De juiste raamdecoratie en vloerbedekking zijn onmisbaar in een goed interieurontwerp. Harde of zachte vloeren, zonwering en raambekleding, wij stofferen en monteren alles tot in detail.

 

Raamdecoratie als projectstoffering

Wij hebben een ruim assortiment raamdecoratie voor verschillende toepassingen. Een huiselijke sfeer in de ontvangsthal met vitrage, verduisterende gordijnen in de presentatieruimte en zonwering in kantoorruimtes met grote raampartijen. Alles is mogelijk in het ontwerp van Buss.

Raamdecoratie heeft verschillende toepassingen. We bespreken altijd wat de wensen zijn voor een bepaalde ruimte en stellen de raamdecoratie daarop af in ons ontwerp.

 

Raamdecoratie van de beste merken

Voor gordijnstoffen, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, plisségordijnen, duette shades, horren, rolgordijnen en lamelgordijnen werken wij onder andere samen met Artimo, De Ploeg, Vescom, Svensson, Luxaflex en Suncolor.

 

Vloerbedekking als projectstoffering

De juiste vloerbedekking voor een ruimte wordt bepaald door het gebruik van de ruimte en de sfeer die de ruimte moet uitstralen. Projecttapijt geeft een warme uitstraling, vinyl is onderhoudsvriendelijk en vochtvast en linoleum is perfect voor intensief gebruik in bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen.

De verschillende vloermaterialen dragen in meer of mindere mate bij aan de akoestiek in de ruimte. Afhankelijk van de noodzaak, houden we hier rekening mee bij het maken van het ontwerp.

 

Vloerbedekking van de beste merken

Voor harde vloeren, zachte vloeren, schoonloopmatten en karpetten werken wij onder andere samen met: Desso, Interface, Tarkett, Forbo, Ege, leoxx, Viva Floors, Gelasta, Balsan, Emco, Interfloor, Modulyss, Moduleo, Brink & Campman, TFD, MFlor, M4Four & Nora.