Projectinrichting Groningen

Je hoeft voor een ervaren specialist in projectinrichting Groningen niet uit. Buss is een allround specialist in het adviseren, begeleiden en inrichten van zakelijke interieurs. Vanuit ons bedrijfspand in Aduard, Groningen verzorgen wij ontwerp & inrichting van vloer tot plafond. Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor jouw huidige of nieuw te bouwen bedrijfspand? Wij helpen je graag met een nieuwe projectinrichting in Groningen.

Alle soorten projectinrichting in Groningen

Als full service dienstverlener verzorgen wij alle soorten projectinrichting in Groningen. Van een nieuwe inrichting van de ontvangstruimte tot het complete interieur van restaurants en zorginstellingen. Wij hebben al diverse oplossingen gerealiseerd voor:

Bij ieder project kun je rekenen op een vast aanspreekpunt en direct contact met onze specialist zodat je altijd weet wat je van ons kunt verwachten. Onze specialisten werken samen met vaste partners en fabrikanten voor een totaalpakket van expertise en knowhow. Hiermee kunnen we vanuit Groningen jouw projectinrichting tot een succes maken!

Onze gerealiseerde projecten in de regio

Al sinds 1997 hebben wij voor diverse organisaties de interieurinrichting mogen verzorgen. Hierbij is ieder inrichtingsvraagstuk anders, waardoor ontwerp en uitvoering altijd een unieke, persoonlijke aanpak vergt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Met onze eigen interieurbouw afdeling kunnen wij ieder ontwerp tot leven roepen. Een greep uit onze gerealiseerde projectinrichtingen in Groningen en omgeving zijn:

Oog voor circulair & duurzaam inrichten

In al onze projecten vinden wij circulair inrichten enorm belangrijk. Wij maken in onze samenwerkingen met leveranciers dan ook vaak gebruik van gerecyclede materialen. Hierdoor wordt oud meubilair niet afgedankt maar krijgt het een nieuw leven als ingrediënt in nieuwe producten.

Naast de circulariteit van producten houden onze specialisten rekening met een duurzame omgeving binnen organisaties. Hierbij wordt rekening gehouden met gezondheidsmanagement, welzijn en welbehagen van medewerkers door bijvoorbeeld te kiezen voor een dynamische inrichting zoals zit-sta werkplekken. Hierdoor blijven mensen gezonder, productiever en kunnen fysieke klachten afnemen.

kantoorinrichting voor Innax

Welk project in Groningen wil jij inrichten?

Of je nu zoekt naar een partij die een complete school, bedrijfspand, zorginstelling of plaatselijke voetbalkantine kan inrichten. Buss is jouw specialist voor een compleet verzorgde, unieke projectinrichting.

Ga jij binnenkort van start met een nieuw project voor een bestaand of nieuw te bouwen bedrijfspand? We helpen je graag met de realisatie van vloer tot plafond. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 0594 52 99 01. Onze specialisten staan voor je klaar voor het realiseren van jouw nieuwe projectinrichting in Groningen.

De kracht van onze projectinrichters

  • Altijd één aanspreekpunt
  • Interieur ontwerp en inrichting op maat
  • Oog voor duurzaamheid en circulaire producten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Ondersteuning van ontwerp tot inhuizing