Projectinrichting? Wij ontzorgen u voor elk zakelijk interieur!

Projectinrichting is ons vak! Door 25 jaren ervaring in het adviseren, begeleiden en realiseren van interieurprojecten, is Buss een echte allround projectinrichting specialist geworden. Wij werken samen met onze vaste fabrikanten en partners. Zo hebben wij het totaalpakket van expertise en knowhow in huis om van elk project, van vloer tot plafond, een succes te maken.

Met één vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor u! Hebt u een bestaand pand dat u wilt renoveren en/of opnieuw wilt inrichten? Of bent u op zoek naar een inrichting voor uw nieuw te bouwen bedrijfspand? Het professionele Buss projectteam begeleidt, ontzorgt en realiseert graag uw totale project!

projectinrichting buss ontwerp en inrichting voor elk zakelijk interieur

Waar kan je het Buss projectteam voor inzetten?

Het Buss projectteam is als full service dienstverlener zeer breed inzetbaar, zo leveren wij alles tussen vloer en plafond! U kunt hierbij denken aan zachte en harde vloerbedekking, maatwerk meubels, interieurbouw, akoestische oplossingen, akoestisch behang en andere wandbekleding, visuals, raambekleding, (kantoor)meubilair, kantoorinrichting, thuiswerkplekken, systeemwanden, systeemplafonds en verlichting. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor kleine verbouwingen, installatie werkzaamheden, klimaatbeheersing en akoestiek metingen.

Onze kracht!

Het Buss projectteam bestaat uit échte vakmensen met ieder zijn specialisme. Al deze krachten bundelen wij tot één efficiënt team met 100% tevredenheidsgarantie bij u als doel. 

Enthousiast of nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten? bekijk dan hier onze gerealiseerde interieurprojecten.

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard