Opdrachtgever

Tinten Welzijnsgroep Gieten

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting twee kantoorpanden

Locatie

Joure en Lemmer

Oppervlakte

Samen 240 m²

Typologie

Schoolgebouw

Progamma

Kantoor flex medewerkers/ruimte cliëntenontvangst


Ontwerp & inrichting
Diverse ruimtes Sociaal Werk De Kear

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting van twee kantoorpanden

Tintengroep is sterk in sociaal werk. Ze helpen inwoners in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel om in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren.
Nadat we al diverse kantoren van deze welzijnsinstelling hebben ontworpen en ingericht, zijn de kantoren in Joure en Lemmer nu aan ons portfolio toegevoegd.

Voor de Tinten vestigingen “De Kear” in zowel Lemmer als Joure hebben we een nieuw interieurconcept bedacht.

Voor “De Kear” stond de kleur rood centraal. Door de juiste combinaties is er een dusdanig evenwicht ontstaan dat de kleur rood niet te nadrukkelijk aanwezig is.

Beide vestigingen worden deels gebruikt door flexwerkers. We hebben het kantoor dan ook verdeeld in een open en een afgeschermde ruimte. Daarnaast hebben we een ontvangstruimte voor cliënten gerealiseerd.
Beide panden zijn lang en smal. Om die reden hebben we de ruimte op een creatieve manier verdeeld in verschillende ‘eilandjes’.

Mede door de harde, bestaande vloeren hebben wij voor de akoestiek karpetten gelegd. Deze brengen warmte, sfeer en rust in het geheel.

De werkplekken die we geplaatst hebben zijn zit/sta. De flexplekken zijn voorzien van comfortabele bureaustoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Ook hebben we voor de zitelementen gebruik gemaakt van verschillende levels; laag en hoog.

De visuals tenslotte verbeelden silhouetten van bomen en takken, die in het logo van de Tintengroep verbeeld zijn als menselijke silhouetten.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.