Projectinrichting zorg

Wist jij dat we op het gebied van projectinrichting zorg organisaties en instellingen ook van dienst kunnen zijn? De afgelopen jaren hebben wij verschillende zorginstellingen geholpen met inrichtingen voor woonlocaties, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere vormen binnen de zorg. Projectinrichting is op deze plekken van belang, voor goede multifunctionele oplossingen voor de invulling van leef- en werkruimtes. Meer weten?

Projectinrichting met zorg voorop

Bij projectinrichting in de zorg is het van belang dat werknemers, patiënten, bewoners en hun familie zich thuis voelen. Wij zorgen ervoor dat er een huiselijke sfeer wordt gecreëerd waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar zorgverleners veilig en prettig kunnen werken.

Wil jij meer informatie over onze service en weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over projectinrichting voor in de zorg.

1.1

Van A tot Zorg: projectinrichting van Buss

Bij Buss beschikken we over een groot aanbod aan meubilair voor projectinrichting op een zorglocatie. We kunnen voorzien in diverse meubels, maar kunnen ook meedenken over de volledige inrichting van de zorginstelling, van de vloer tot het plafond en alles daartussen in.

Dankzij verschillende vloeren, wanden, interieurelementen en verlichting creëren we fijne omgevingen voor verschillende doeleinden. Van woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen tot aan sociale werkvoorzieningen.. Onze projectinrichters zijn experts op het gebied van inrichting voor zorginstellingen.

Ons team van specialisten kiest altijd voor een duurzame aanpak. Ook staan de wensen van de doelgroep centraal. Zo wordt er rekening gehouden met schoonmaak, veiligheid en comfort van alle partijen. Voor een doordachte inrichting waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, schakel je Buss in. Wij helpen jou bij projectinrichting in de zorg!

scene 12 2

Een werk- en leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt

Bij Buss vinden wij het belangrijk dat iedereen zich ergens thuis voelt. Dankzij ervaring in het vak en oog voor detail weten wij als geen ander hoe we dit kunnen realiseren. Ons team van specialisten denkt in iedere situatie mee met de mogelijkheden van de ruimte.

Wij zorgen ervoor dat alle wensen en behoeften besproken worden en dat al het gekozen meubilair en de indeling aansluit bij de afspraken. Daarnaast is het ook mogelijk om de inrichting op maat te laten maken!

Van projectadvies tot aan interieurarchitecten en meubelbouwers, bij Buss vind je het allemaal! Bij ons kies je voor creativiteit met als resultaat een plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Selectie van de gerealiseerde projecten

Projectinrichting voor zorginstellingen uitbesteden

Ben jij dus op zoek naar een ervaren team om een ruimte in te richten en vorm te geven? Dan staan wij voor je klaar! Voor projectinrichting, interieurbouw of materiaal dat op voorraad is in ons assortiment meubels, zijn wij de juiste partij.

Met oog op de zorg houden wij natuurlijk ook rekening met gebruiksvriendelijk meubilair. De inrichting wordt zo ontworpen dat schoonmaak, veiligheid en comfort voor de bewoner en zorgverlener op nummer 1 staat.

 Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wie weet gaan wij binnenkort samen aan de slag voor een projectinrichting zorg!

 

praktijkruimte inrichten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?