Projectinrichting
zorginstellingen

Woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere bedrijven in de zorg hebben goede multifunctionele oplossingen nodig voor de invulling van leef- en werkruimtes. Voor projectinrichting zorg is het van essentieel belang dat werknemers en patiënten/bewoners en hun familie zich thuis voelen. Wij zorgen ervoor dat er een huiselijke sfeer wordt gecreëerd waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar zorgverleners veilig en prettig kunnen werken.

Selectie van de gerealiseerde projecten

Projectinrichting van A tot Z

We kunnen voorzien in meubilair, maar kunnen ook meedenken over de volledige inrichting van de zorginstelling, van de vloer tot het plafond en alles daartussen in. Met verschillende vloeren, wanden, interieurelementen en verlichting creëren we fijne omgevingen voor verschillende doeleinden.

Benieuwd wat we voor deze branche hebben gedaan? Bekijk hier de projecten!

Van woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen tot aan sociale plekken, onze projectinrichters zijn experts op het gebied van inrichting voor zorginstellingen. We kiezen altijd voor een duurzame aanpak en gaan voor de wensen van de doelgroep. Zo wordt er rekening gehouden met schoonmaak, veiligheid en comfort.

Voor een goed doordachte inrichting van een zorginstelling waar ieder zich op zijn of haar gemak voelt en waar zorgverleners veilig en prettig kunnen werken, schakel je de projectinrichters van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

interieurbouw zorginstellingen
Werkplaats van Buss BV

Projectinrichting zorginstelling​

Voor projectinrichting zorg is het belangrijk om de doelgroep goed in gedachte te houden. Het meubilair wordt speciaal ontworpen en gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met schoonmaak, veiligheid en comfort voor de bewoner en zorgverlener.