Projectinrichting
zorginstellingen

Woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere bedrijven in de zorg hebben goede multifunctionele oplossingen nodig voor de invulling van leef- en werkruimtes. Voor projectinrichting zorg is het van essentieel belang dat werknemers en patiënten/bewoners en hun familie zich thuis voelen. Wij zorgen ervoor dat er een huiselijke sfeer wordt gecreëerd waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar zorgverleners veilig en prettig kunnen werken.

 

Projectinrichting zorginstelling

Voor projectinrichting zorg is het belangrijk om de doelgroep goed in gedachte te houden. Het meubilair wordt speciaal ontworpen en gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met schoonmaak, veiligheid en comfort voor de bewoner en zorgverlener.

Projectinrichting van A tot Z

We kunnen voorzien in meubilair, maar kunnen ook meedenken over de volledige inrichting van de zorginstelling, van de vloer tot het plafond en alles daartussen in. Met verschillende vloeren, wanden, interieurelementen en verlichting creëren we fijne omgevingen voor verschillende doeleinden.

Benieuwd wat we voor deze branche hebben gedaan? Bekijk hier de projecten!

Sociaal Werk De Kear

De Kear projectinrichting zorg

Welzijn Sedna Emmen

projectinrichting zorg voor Sedna
Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.