Wachtkamer inrichting

Met een passende wachtkamer inrichting zorg je direct voor een goede eerste indruk. Wil je dat mensen door het ontwerp van de wachtkamer tot rust komen, dat men geïnspireerd raakt, of ga je voor een comfortabele ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen? De specialisten van Buss kunnen allerlei soorten en stijlen inrichten. Van een wachtruimte bij medische praktijken tot gemeenten, onderwijsinstellingen of grote kantoren. Van welke soort wachtkamer inrichting droom jij?

Dit doet een passende wachtkamer inrichting

Een wachtkamer inrichting is niet alleen functioneel, maar moet ook aansluiten bij de look & feel van de organisatie of instelling. Welke indruk wil jij bij mensen achterlaten? Een goede eerste indruk kun je immers maar één keer maken, dat weten de specialisten van Buss als geen ander. Daarom gaan wij op basis van jouw wensen en eisen aan de slag met het ontwerpen en inrichten van een wachtkamer die een positieve indruk achterlaat. Dit hebben wij in de afgelopen jaren al gedaan voor diverse instellingen:

  • Medische instellingen
  • Gemeenten en overheid
  • Kantoren
  • Scholen

 

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag met je in gesprek om de beste inrichting voor de wachtkamer van jouw organisatie te realiseren.

Wachtruimte Innax
Cirrus 004 inrichting wachtruimte Buss

Wachttijd beïnvloeden door de inrichting

Een prettig ervaren inrichting van deze ruimtes hangt grotendeels samen met de wachttijd die bezoekers hier spenderen. Wanneer je de aandacht van het wachten af trekt, zal de tijd als korter worden ervaren. Dit zal een positieve indruk achterlaten.  

Je kunt dit realiseren door te zorgen voor afleiding. Denk aan een leestafel met diverse vakbladen, tijdschriften of andere lectuur. Ook kan de toevoeging van een  tv scherm middels live tv, radio of interne nieuwsitems een goede afleiding zijn. Zeker wanneer mensen moeten wachten op een afspraak die mogelijk als onprettig ervaren kan worden. Denk aan een medische afspraak waar men zenuwachtig voor is. Hierbij is afleiding meer dan welkom!

Voor iedere wachtruimte een ontwerp op maat

Ongeacht jouw wensen en eisen gaan we altijd te werk met een persoonlijk ontwerp en inrichting van de wachtruimte. Hierbij kunnen we het zo makkelijk of ingewikkeld maken als jij dat wenst. Kies het mooiste meubilair uit met onze adviseurs (voor een voorproefje kun je alvast een kijkje nemen in onze  catalogus)of laat meubilair en toebehoren volledig door onze interieursbouwers uit Groningen op maat maken!

Uiteraard kunnen wij jou in dit gehele proces, van vloer tot plafond, begeleiden en ondersteunen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wel of niet werkt. Lees meer over onze werkwijze op onze website, of plan alvast een kennismaking met één van onze specialisten. Pas na het kennen en horen van jouw wensen en behoeften gaan we aan de slag met een eerste voorstel voor een nieuwe wachtkamer inrichting.  

Wachtkamer inrichten door Buss

Wil jij het inrichten van jouw wachtkamer uitbesteden en laten realiseren door een professional? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Naast de inrichting van ontvangstruimtes kunnen we je helpen met allerlei soorten projectinrichting zoals de volledige kantoorinrichting, schoolinrichting of inrichting van kantines voor diverse instellingen. Wat jouw wensen ook zijn, wij regelen alles van vloer tot plafond. Hoe kunnen we jou helpen met een nieuwe wachtkamer inrichting?