Opdrachtgever

Voetbalvereniging Buitenpost

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting voetbalkantine

Locatie

Buitenpost

Oppervlakte

200 m²

Typologie

Voetbalkantine

Progamma

Kantine/bar/keuken


Ontwerp & inrichting
Sportkantine VV Buitenpost

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting voetbalvereniging Buitenpost

Van een donker gedateerde kantine naar een verfrissende moderne thuisbasis voor de Blauwkes!

De oude, stoffige uitstraling met veel bruintinten moest plaats maken voor een fris, modern en overzichtelijk interieur, zodat de teamgenoten zich in de 3e helft kunnen verzamelen rondom de bar.

1-0 GESCOORD MET DEZE FRAAIE NIEUWE VOETBALKANTINE!
Ontwerp en inrichting voetbalkantine Buitenpost

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen, waarin Buitenpost debuteert in de hoofdklasse. Volgens de eerste bezoekers mag het eindresultaat er zijn: een ruime kantine die volledig aan de wensen van deze tijd voldoet en waar alle Blauwkes trots op kunnen zijn. Zo zijn er moderne zitbanken, een in het oog springende bar en heeft de keuken nieuwe apparatuur gekregen. Ook is de ruimte vergroot zodat de club meer bezoekers kan ontvangen. De bruine tegels op de vloer zijn vervangen door een pvc-vloer en het houten plafond heeft een strak uiterlijk gekregen. Alle lampen zijn omgeruild voor ledverlichting. Verder is het dak gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van lichtkoepels.

Buss Ontwerp & inrichting heeft flink gescoord met dit nieuwe ontwerp. Reacties als: ”zoiets heb ik nog nooit gezien” of ”klompen, schoenen en hakken uitdoen bij de mat a.u.b.” omschrijven wat voor tansformatie de kantine van de Blauwkes heeft ondergaan. Ons ontwerp staat als een (club)huis!

VV BUITENPOST
VV Buitenpost is op 1 mei 1942 opgericht. Na het kampioenschap van het eerste zaterdagelftal in 1967 begon een ware opmars. In 1973 beleefde VV Buitenpost een uniek feit, want zowel het eerste, tweede als het derde elftal werden kampioen in hun klasse. Het was een voorbode van wat ging komen. In 1982 werd promotie afgedwongen naar de KNVB. Sinds die tijd heeft de eerste selectie nooit meer lager gespeeld dan de derde klasse.

VV Buitenpost groeide door tot een stabiele tweedeklasser en werd in 2011 voor het eerst in de clubhistorie kampioen in de tweede klasse. VV Buitenpost werd eersteklasser, een succes waar de club trots op is.

Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele topclubs die tijdens hun voorbereiding in Buitenpost speelden. Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, SC Heerenveen en PSV betraden allemaal het hoofdveld. Het organiseren van een topwedstrijd is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers.

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.