Opdrachtgever

Tropiqua Veendam 

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting entree

Locatie

Veendam

Oppervlakte

150 m²

Typologie

Kantoor

Progamma

Entree/vloer


Ontwerp & inrichting
Entree tropisch zwembad Tropiqua Veendam

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting entree Tropiqua Veendam

Voor Tropiqua hebben wij de entree een complete metamorfose mogen geven.

Tropiqua had de wens om te vernieuwen en moderniseren met automatische toegangspoortjes. Een mooie manier om de routing te veranderen, is om de balie in het midden van de ruimte te plaatsen. Voor voldoende overzicht hebben we twee looproutes gecreëerd. Ook de vitrine waar artikelen uit verkocht werden, hebben we een nieuwe look gegeven. De ‘aangespoelde’ kisten dienen nu als verkoopmeubel.

Boven de balie hangen Akopanel panelen die met een CNC machine zijn uitgesneden. Voor een extra dimensie is onder de balie een LED strip geplaatst. De balie is uitgewerkt door CENES Drachten.

De gang naar de balie toe was al voorzien van een vrolijke palmbomenprint die je een warm welkom geven. We hebben de uitstraling van de visuals versterkt door de vloer ook mee te nemen in hetzelfde thema.
Dit is een bijzondere vloer geprint op PVC op rol. Deze vloer is ontworpen door Buss Ontwerp & inrichting en geprint en opgemaakt door M4four en past perfect in het totaalplaatje! Binnen enkele weken worden de interieurelementen geleverd en ingehuisd.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.