Schoolkantine inrichting

Op zoek naar een specialist die jou kan helpen met een nieuwe schoolkantine inrichting? Bij Buss ondersteunen wij jou graag in het ontwerpen en inrichten van deze belangrijke ruimte. Een schoolkantine is een plek waar dagelijks veel mensen gebruik van maken, waar bijeenkomsten worden gehouden en die ook dient als visitekaartje van de school. Laat jouw schoolkantine inrichten door de specialisten van Buss en geniet van een plek die voldoet aan alle wensen!

Een passende schoolkantine inrichting

De schoolkantine is het centrale punt en de ontmoetingsplek van een school. Bij Buss hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen van schoolkantine-inrichtingen die uitnodigend en stimulerend zijn.

De inrichting moet onder andere representatief, praktisch, duurzaam en opvallend zijn. Dit samen moet leiden tot een ruimte waar mensen graag tijd doorbrengen en fijn kunnen samenkomen. Het inrichten van zo’n ruimte vraagt om kennis en ervaring.

De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met het inrichten van schoolkantines in alle lagen van het onderwijs. We hebben zowel voor scholen in het basis- en middelbare onderwijs als voor hogescholen en universiteiten verschillende projecten uitgevoerd. Bij Buss hebben we de expertise in huis om tot de schoolkantine inrichting te komen die helemaal past bij jouw school!

1 3 scaled
Schoolinrichting

Een multifunctionele ruimte

De kantine van een school wordt dagelijks door veel leerlingen/studenten gebruikt om te lunchen, tussenuren door te brengen en te studeren. Daarnaast gebruiken veel scholen deze ruimte voor bijeenkomsten en andere evenementen zoals diploma-uitreikingen, lezingen en schoolfeesten.

Het is dus een plek waar rekening gehouden moet worden met veel verschillende functionaliteiten. Mensen moeten er een (gezonde) lunch kunnen halen, aan een tafel kunnen eten, kunnen relaxen en zich kunnen concentreren. Wij bedenken creatieve en praktische oplossingen die ervoor zorgen dat de centrale ruimte multifunctioneel kan worden ingezet!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw schoolkantine kunnen betekenen? Maak een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Voorbeelden van gerealiseerde projecten

Praktisch en representatief meubilair

Het meubilair in een schoolkantine wordt dagelijks door veel mensen gebruikt. Het is daarom noodzakelijk om te gaan voor een inrichting die wel tegen een stootje kan en gemakkelijk is schoon te maken. Desondanks wil je natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de uitstraling.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een kantine een representatieve uitstraling heeft voor zowel leerlingen/studenten, medewerkers als derden. Bij Buss hebben wij een assortiment met diverse kantinetafels en kantinestoelen die zowel mooi als praktisch zijn. Naast schoolkantines hebben wij niet alleen complete ervaring met schoolinrichting, maar ook met het inrichten van bedrijfskantines, sportkantines en meer!

Een gezonde en inspirerende kantine

Een thema dat al jaren blijft terugkomen in schoolkantines is ‘gezondheid en welzijn’. De inrichting van de centrale ruimte speelt een cruciale rol bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de leerlingen/studenten.

Het gaat verder dan alleen het aanbieden van voedzaam voedsel; het omvat ook de ruimtelijke lay-out en sfeer van de kantine. Door een uitnodigende en stimulerende omgeving te creëren, kunnen scholen de eetgewoonten van studenten positief beïnvloeden. Een goed doordachte schoolkantine-inrichting kan sociale interactie en gezonde eetgewoonten aanmoedigen. Het creëren van zitruimtes die uitnodigen tot gesprekken en samen delen van maaltijden kan bijdragen aan een positieve eetervaring.

Bij Buss houden we rekening met deze (en andere) trends en ontwikkelingen en bespreken we de wensen van de klant. Maak jij graag gebruik van onze expertise of heb je hier vragen over? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

IMG 20210106 092219 resized 20210106 111209725

Schoolkantine inrichting op maat

Bij Buss kunnen wij jouw schoolkantine inrichting volledig op maat ontwerpen en maken! Wij werken met een team van meubelmakers/interieurbouwers en interieurontwerpers die de inrichting van jouw kantine naar een uniek niveau tillen.

Onze meubelmakers maken meubels op maat die volledig aansluiten op jouw wensen. Daarnaast maken onze interieurontwerpers een design dat inspeelt en aansluit op alle verschillende functionaliteiten van de centrale ruimte.

Dus heb je specifieke wensen, ben je op zoek naar een volledig uitgewerkt plan van vloer tot plafond of ben je op zoek naar iemand die jou adviseert? Buss helpt je graag verder!

De specialist op het gebied van projectinrichting

Wij beperken ons bij Buss niet tot het inrichten van prachtige kantines. Wij hebben ons de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in projectinrichting in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het inrichten van een algemene ruimte van een overheidsinstelling, kantoorinrichting, horeca inrichting of projectinrichting in de zorg, wij zorgen voor een inrichting en/of ontwerp dat aansluit bij de wensen van al onze klanten.

Als full service dienstverlener kun je bij ons terecht voor een interieurontwerp, het leveren van individuele interieurelementen, akoestiek metingen op locatie, installatiewerkzaamheden en het maken van de prachtigste meubels op maat vanuit onze interieurbouwafdeling.

Ons team werkt elke dag met veel plezier, creativiteit en passie aan de uiteenlopende projecten van onze klanten. Wij leveren ontwerpen en oplossingen waar onze klanten blij van worden en jarenlang plezier van hebben. Neem voor een kennismaking, advies op maat of andere vragen vrijblijvend contact met ons op!

scene 15

Schakel Buss in voor jouw schoolkantine inrichting!

Zijn jullie op zoek naar een helpende hand voor de inrichting van jullie schoolkantine? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Samen maken we een passend design voor een fijne en functionele centrale plek.

Met Buss genieten jullie van expertise, ervaring, meubels en ontwerpen op maat en een heleboel passie om van jullie kantine een droomkantine te maken! Wij helpen jullie graag verder.