Projectinrichting
scholen

De basisschool, het voortgezet onderwijs en universiteiten, er zijn weinig ruimtes zo divers als onderwijsinstellingen. In deze ruimtes moeten ontwerp en functionaliteit samenkomen. Het zijn ruimtes waar rust moet zijn om te leren en voldoende openheid om met veel mensen tegelijk te bewegen.

 

Duurzame inrichting school

In een omgeving als een school is het belangrijk dat het meubilair intensief gebruikt kan worden. Bij het ontwerp en de uitvoering houden we dit altijd in gedachte. Ook na vele jaren van dagelijks gebruik, moet het interieur kwalitatief in goede staat blijven en altijd functioneel zijn. Dit brengen we terug in de keuze van materialen en producten.

Gezonde inrichting school

Wij dragen ons steentje bij aan de kwaliteit van onderwijs door leerlingen, studenten en docenten te laten bewegen in een gezonde leer- en werkomgeving. Door de fijne sfeer die we creëren in de onderwijsomgevingen, worden betere leerprestaties gestimuleerd.

De juiste visie op de inrichting, gecombineerd met de inzet van duurzaam meubilair voor intensief gebruik, maakt dat onze ontwerpen jarenlang met plezier gebruikt worden in de onderwijssector.

Benieuwd wat we voor deze branche hebben gedaan? Bekijk hier enkele projecten!

 

Gomarus College Drachten

inrichting school van Gomarus college
Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.