Praktijkruimte inrichten

Jouw praktijkruimte inrichten door een professional? Buss heeft jarenlange ervaring met het inrichten van praktijkruimtes voor verschillende gezondheidscentra, van huisartsen tot tandartsen, psychologen of fysiotherapeuten. Van kleine praktijken inrichten tot grotere ruimtes, wij helpen je graag! Onze projectinrichters denken graag met je mee over een passende oplossing op basis van jouw wensen en behoeften. Van welke praktijkinrichting droom jij?

Grote of kleine praktijkruimtes inrichten

Buss is een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring met projectinrichting van verschillende praktijkruimtes. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een grote of kleine praktijkruimte inrichten en welke elementen hierbij het verschil kunnen maken.

Je wilt natuurlijk dat de inrichting van de praktijkruimte jouw cliënten gelijk op zijn of haar gemak laat voelen. Door de keuze van passend meubilair, de juiste apparatuur en complete faciliteiten zorgen we voor een volledige praktijkinrichting van vloer tot plafond.

Of het nu gaat om een gedeeltelijk nieuwe inrichting of het begeleiden van volledige nieuw- en verbouwplannen op maat. Wij helpen je graag met het inrichten van jouw praktijk! Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

scene 9 3
scene 1 2

Praktijkinrichting die past bij jouw werkwijze

Op basis van jouw werkwijze, persoonlijke wensen en behoeften gaan wij aan de slag met een schets voor het interieurontwerp. Hierbij kijken we altijd naar de verschillende functies van een ruimte. Moet de praktijk toegankelijk zijn voor mindervaliden, hoeveel behandelkamers zijn er nodig? En welke apparatuur moet er allemaal in de ruimte komen te staan? Deze lijst met verschillende functies moet allemaal samenkomen in een passende praktijkinrichting voor zowel medewerkers als cliënten. Indien dit vraagt om (multifunctionele) oplossingen op maat kunnen wij ook de interieurbouw van verschillende soorten meubilair voor onze rekening nemen. Benieuwd hoe we jou in dit proces kunnen ondersteunen? We geven je graag advies op maat met verschillende oplossingen.

Afgeronde projecten

Wettelijke eisen omtrent de inrichting van praktijkruimtes

Sommige praktijkruimtes hebben te maken met verschillende wet- en regelgeving omtrent de inrichting. Zo zijn er verschillende hygiëne en veiligheidseisen, moeten medicijnen op een veilige manier opgeborgen kunnen worden, en dan hebben we het nog niet eens over de Arbowetgeving.

Ook in deze onderdelen denken wij graag met je mee en kunnen we passende oplossingen bieden. Denk aan de toevoeging van ergonomisch meubilair en het gebruik van materialen die gemakkelijk schoon gemaakt en gehouden kunnen worden om aan de hygiëne eisen te kunnen voldoen. Wij zorgen dat jouw praktijk een fijne inrichting krijgt voor medewerkers en cliënten.

inrichting praktijkruimtes

Laat jouw praktijk inrichten door Buss

Is jouw praktijk toe aan een volledig nieuwe inrichting, of wordt de ruimte binnenkort opgeleverd na nieuwbouw? We gaan graag voor je aan de slag met een volledig interieurontwerp!

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 059 452 9901 of neem contact met ons op via het contactformulier. We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Van het uitdenken van meubilair, kleurgebruik tot maatwerk oplossingen; het team van Buss gaat voor je aan de slag met een unieke, passende praktijkruimte inrichten.