Opdrachtgever

Jeveka BV

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting

Locatie

Almere

Oppervlakte

2000 m²

Typologie

Kantoor

Progamma

Werkruimtes / vergaderruimtes / kantine


Ontwerp & inrichting
Nieuw kantoor Jeveka Almere

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting

Jeveka BV is een gerenommeerde leverancier van bevestigingsartikelen en gereedschappen en levert als zelfstandige groothandel al sinds 1937 kwaliteitsproducten aan verschillende industrieën. Een bijzonder mooi bedrijf ontdekten wij, maar blijkt ook uit het feit dat zij door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen zijn tot branchewinnaar 2016 in de Bevestigingsmaterialenbranche!

Toen het bedrijfspand in Amsterdam te klein werd, besloot Jeveka nieuwbouw te plegen aan de rand van Almere Poort, vlakbij de A6. Het nieuwe gebouw omvat 2.000 m2 kantoorruimte met een showroom en een bedrijfshal van maar liefst 5.500 m2. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor het complete kantoorgedeelte met hierin diverse ruimten als de entree, de ontvangstruimte, de showroom, bedrijfskantine, werk- en vergaderruimten. Het vertrouwde ‘Jeveka-blauw’ is toegepast op verschillende interieur-elementen en gecombineerd met groen in verschillende tinten.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.