Opdrachtgever

EPEX SPOT SE Amsterdam

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting van gehele kantoorpand

Locatie

Amsterdam

Oppervlakte

950 m²

Typologie

Kantoor

Progamma

Kantoren/vergaderruimtes/
stiltewerkplekken/boardroom


Ontwerp & inrichting
Nieuw kantoor Epex Amsterdam

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting van gehele kantoorpand

EPEX SPOT bevindt zich in het hart van Europa. Het hoofdkantoor staat in Parijs en met kantoren in Amsterdam, Bern, Brussel, Leipzig, Londen en Wenen voorziet Epex bedrijven in Europa van energie. Het bevorderen van de integratie van Europese energiemarkten is het hoofddoel van EPEX SPOT.

De verdieping werd Casco opgeleverd. Dit betonnen blok hebben we omgetoverd tot een sfeervol functioneel werkstation. Door het plaatsen van het middenschip hebben we de open ruimte doorbroken. In het middenschip hebben we verschillende vergaderfuncties ondergebracht waaronder een boardroom, stilte werkplekken en belcellen. Doordat er nog 2 doorgangen in het middenschip gecreëerd zijn is er nog fysiek contact tussen de 2 werkgebieden. Mede door het plaatsen van lockerkasten met aan de achterzijde kapstokken hebben we de ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.