Opdrachtgever

Van Ringen Architecten / Cirrus Groningen Airport

Opdracht

Realisatie inrichting Cirrus Vision Service Center

Locatie

Groningen Airport Eelde

Oppervlakte

500 m²

Typologie

Kantoor

Progamma

Kantoren/trainingsruimte/
vergaderruimte/kantine


Ontwerp & inrichting
Nieuw kantoor Cirrus Groningen Airport

Previous
Next

Realisatie inrichting Cirrus Vision Service Center

In opdracht van Van Ringen Architecten, die het fraaie interieurontwerp heeft gemaakt, heeft Buss Ontwerp & inrichting het interieur van het nieuwe Cirrus Vision Center op Groningen Airport Eelde mogen realiseren.

Het project omvat de inrichting van de kantoren, de trainingsruimte, de vergaderruimte en de kantine met meubilair en vloerbedekking.

EEN VLIEGENDE START VOOR HET ONDERHOUDSCENTRUM VAN CIRRUS OP GRONINGEN AIRPORT EELDE

inrichting onderhoudscentrum vliegtuigen voor Cirrus Aircraft

WAT HEBBEN WIJ CONCREET GEREALISEERD?

 • In de kantoren hebben wij o.a. bestaande werkplekken voorzien van nieuwe bladen en vloerbedekking,
 • De trainingsruimte is voorzien van een maatwerkkast, verrijdbare klaptafels en stoelen,
 • In de vergaderruimte is een vergadertafel met massief eikenhouten blad in speciale vorm geplaatst met bijpassende stoelen en maatwerk,
 • de kantine is ingericht met hoge en lage tafels, stoelen en een wallvisual. De tafelbladen zijn in onze eigen interieurfabriek gemaakt,
 • Het toilet is verfraaid met ronde spiegels,
 • Een bijzonder onderdeel is het enorme theatergordijn dat we hebben opgehangen in de hangar. Het gordijn is maar liefst 44 meter breed en ruim 6 meter hoog!,
 • Klanten hebben van bovenaf zicht op deze hangar, waarin vliegtuigen tentoongesteld staan.
  Inmiddels is het bedrijfspand onlangs geopend.
  Meer dan 60 Cirrus vliegtuigen uit alle hoeken van de wereld stonden ter gelegenheid van de opening op het platform, een prachtig gezicht!


In een zeer prettige samenwerking met Van Ringen Architecten hebben wij dit project voor een anders-dan-anders opdrachtgever met plezier gerealiseerd!

EEN COMPLEET NIEUW GEBOUW VOOR CIRRUS AIRCRAFT

Van Ringen Architecten uit Groningen heeft een compleet nieuw gebouw ontworpen voor Cirrus Aircraft op Groningen Airport Eelde; het Cirrus Vision Service Center. De vliegtuigproducent Cirrus heeft hierin een vliegtuigshowroom en in de nieuwe hangar is nu het Europese onderhoudscentrum gevestigd. In dit centrum wordt het onderhoud van zakenjets en propellervliegtuigen uit de hele wereld uitgevoerd. Daarnaast biedt het ’s werelds beste pilootopleidingsoplossingen voor zowel SR-serie vliegtuigen als de Vision Jet.

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.