Opdrachtgever

KDWS Nederland B.V.

Opdracht

Interieurontwerp en inrichting kantoor i.v.m. verhuizing

Locatie

Drachten

Oppervlakte

170 m²

Typologie

Kantoor

Progamma

Kantoor/multifunctionele ruimte/vergaderruimte/pantry’s


Ontwerp & inrichting
Kantoor en vergaderruimte KWDS Drachten

Previous
Next

Interieurontwerp en inrichting kantoor i.v.m. verhuizing

Na jaren met veel plezier de Nederlandse markt te hebben bediend vanuit Grootegast is KDWS Nederland B.V. verhuisd naar Drachten. Buss Ontwerp & inrichting heeft destijds ook al het kantoor in Grootegast mogen inrichten. Nu zijn wij opnieuw gevraagd een inrichtingsvoorstel te maken en realiseren!

Het project behelst het ontwerp en de inrichting van een multifunctionele ruimte, een vergaderruimte en een kantoor. Bovendien zijn drie pantry’s “gewrapped”. Er zijn deels nieuwe werkplekken/directie werkplekken gecreëerd en deels bestaande behouden. Daarnaast hebben we akoestische roomdividers geplaatst en de ruimtes voorzien van akoestische lampenkappen. De vloerbedekking is passend bij het thema water. Als raambekleding is gekozen voor horizontale jaloezieën.

Omdat KDWS Nederland B.V. een adviesbureau is dat gespecialiseerd is op het gebied van drinkwaterveiligheid en/of legionellapreventie, is water dan ook de inspiratiebron geweest voor het ontwerp.

Het project is herkenbaar door kleurgebruik en visuals. Een fijne werkplek waar je in één ruimte geconcentreerd kunt werken, maar ook kunt samenwerken
Een mooie mix van het ‘oude meubilair’ met nieuwe elementen!

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.