Kantoorinrichting,
van vloer tot plafond

Onze werkwijze voor kantoorinrichting

De wensen en behoeften van de klant zijn altijd ons uitgangspunt voor het ontwerp. Daarom beginnen we altijd met een inventarisatie van de huidige situatie, problemen, wensen en budget. Dit vertalen we naar een interieurontwerp. Dit interieurontwerp werken we uit in 3D, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijke nieuwe kantoorinrichting. Zodra het ontwerp wordt goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Onze monteurs en designteam zorgen ervoor dat de kantoorinrichting gerealiseerd wordt. We leveren het project vervolgens sleutelklaar op.

Selectie van de gerealiseerde projecten

Innax Veenendaal

kantoorinrichting voor Innax

KWDS Drachten

kantoorinrichting voor KWDS

Epex Amsterdam

kantoorinrichting voor Epex

Cirrus Groningen Airport

kantoorinrichting voor Cirrus

Jeveka Almere

kantoorinrichting voor Jeveka

Meceda Tynaarlo

Kantoorscheiding Meceda

Innax Tilburg

Innax Tilburg ontwerp Buss BV

Van kleine kantoorruimtes tot grote kantoorpanden, onze projectinrichters zijn expert kantoorinrichting van alle soorten kantoren. We kiezen altijd voor een duurzame aanpak en focussen sterk op gezondheidsmanagement met akoestische oplossingen, ergonomische werkplekken en bewuste keuzes in het hergebruik van bestaande meubels.

Voor een goed doordachte kantoorinrichting waar medewerkers optimaal kunnen werken, schakel je de kantoorinrichting experts van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

Kantoorinrichting voor een inspirerende werkomgeving

Je kantoor inrichten doe je bij Buss

Ontvangstruimte

De ontvangstruime verdient een goede inrichting, net als de rest van de kantoorinrichting. Het is de eerste kennismaking met jouw bedrijf en de eerste indruk die je achterlaat. De ontvangstruimte is de perfecte plek waar mensen zich nog even op hun gesprek kunnen voorbereiden en waar je informele gesprekken kunt voeren.

Bureaus

De basis van een ergonomische werkplek is het bureau. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van enkele bureaus tot duo bureaus die apart van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Op zoek naar een zwart, wit of houten bureau? Bureau met opbergruimte? Voor een harmonieuze kantoorinrichting met passende ergonomische bureaus ga je naar Buss.

Kantoor met eilanden
Kantoor Cirrus

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel draagt bij aan een betere zithouding en zorgt voor hogere productiviteit. Om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de mensen, zijn ergonomische bureaustoelen essentieel in een goede kantoorinrichting.  Voor bureaustoelen waar design en comfort samenkomen, ga je naar Buss.

Opbergruimte

Een opgeruimd kantoor is alleen mogelijk als er voldoende opbergruimte is. Er zijn talloze opbergmogelijkheden. Van stijlvolle vakkenkasten tot praktische ladenkasten. Bij het ontwerp van de kantoorinrichting zorgen we voor opbergruimte, zodat het kantoor altijd netjes gehouden kan worden.

Vergadermeubilair

Een onderdeel van kantoorinrichting is de vergaderruimte. Voor het houden van effectieve vergaderingen is het belangrijk dat de ruimte is uitgerust met goed meubilair. Comfortabele stoelen en een goede vergadertafel maken vergaderingen aangenaam. Bij Buss realiseren we deze vergaderruimte.

Kantinemeubilair

Om tot rust te komen tijdens een werkdag, is goed kantinemeubilair essentieel. Tafels en stoelen om aan te eten, fijne loungestoelen om comfortabel te zitten en banken voor het ‘huiskamergevoel’. Een gezellige kantine met een fijne sfeer is een belangrijk onderdeel van de kantoorinrichting en draagt bij aan de productiviteit.

FP Collection Zanetti kantinetafel 1
palmberg terio plus baffels akoestiek 3

Akoestiek & privacy

Een goede akoestiek zorgt voor een betere productiviteit. Van scheidingswanden tot complete belcellen om in alle rust te werken, bellen en vergaderen. In een optimale kantoorinrichting kunnen akoestische oplossingen niet ontbreken. Daarom hebben we bij Buss een groot assortiment voor akoestiek en privacy.

Vloeren & wanden

Het ontwerp voor kantoorinrichting begint met de vloerbedekking, wandbekleding en het plafond. De vloerbedekking en wandbekleding worden in harmonie afgestemd op het kantoormeubilair en dragen bij aan een goede akoestiek. Deze factoren bepalen voor een groot deel de sfeer in de verschillende ruimtes.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel voor optimaal werken. Niet draagt raamdecoratie voor een groot deel bij aan de sfeer in de ruimte. Het zorgt ook als zonwering of om licht van buitenaf te weren, bijvoorbeeld om een presentatie te tonen of om beter zicht te hebben op de monitor.

Verlichting

Verlichting op kantoor heeft verschillende doelen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat er voldoende verlichting is om goed te kunnen werken. Er kan ook extra verlichting toegevoegd worden om sfeer te creëren. Bijvoorbeeld boven de vergadertafel of in de zithoek. Verlichting is belangrijk voor de kantoorinrichting.

Huislijn Feltouch New Glow Conic hanglamp 2

Duurzame kantoorinrichting

Wij zien oud meubilair niet als onbruikbaar. Het is juist een belangrijk ingrediënt voor een nieuw meubelstuk. In onze werkplaats hebben we een aparte afdeling waar we werken met tweedehands meubels. Op een creatieve manier gebruiken we onderdelen van oude meubels om er een nieuw meubelstuk van te maken.

Daarnaast gebruiken we kantoormeubilair dat nog goed is, opnieuw in de nieuwe kantoorinrichting. Indien nodig laten we het opknappen in een sociale werkplaats. Zo denken we niet alleen aan het hergebruiken van meubels, maar ook aan de medemens.

Voor de nieuwe meubels werken we zoveel mogelijk met materialen, fabrikanten en partners die werken met een circulaire bedrijfsvoering.

Meer weten over onze werkwijze voor duurzame kantoorinrichting? Kijk hier.

Werkplaats van Buss BV
Teamoverleg over hybride werken

Hybride werken en de kantoorinrichting

Hybride werken betekent niet alleen een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor, maar betekent ook een andere manier van kantoorinrichting. De rol van het kantoor verandert van een vaste werkplek naar een flexibele werkomgeving. Het kantoor wordt een plek voor ontmoeten en overleggen. Concentratiewerkplekken worden afgewisseld met open ruimtes.

Wil jij graag een hybride werkomgeving creëren op kantoor? Onze experts komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en een ontwerp voor een hybride kantoorinrichting te maken. Neem contact met ons op.

Kantoorblog

Jouw inrichting door Buss

Ben je op zoek naar een kantoorinrichter voor een ergonomische bureaustoel en een zit/sta-bureau of heb je een complete inrichtingsvraag voor een nieuwbouw- of verbouwproject? Wij zijn er voor alle interieur inrichtingen, van klein tot groot. Wij ondersteunen, begeleiden en ontzorgen jou in het volledige traject, van inventarisatie tot realisatie.

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.