Kantoorinrichting

Toe aan een nieuwe kantoorinrichting? De specialisten van Buss hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren, waarbij wij altijd rekening houden met de wensen en behoeften van onze klanten. Van een stijlvol tot ergonomisch of praktisch design. Onze kantoorinrichters kunnen het realiseren. Lees hier meer over onze aanpak of neem direct contact met ons op om na te vragen hoe wij jouw kantoorinrichting kunnen realiseren.

Kantoorinrichting op maat

Bij het ontwerpen van een passende kantoorinrichting zijn de wensen en behoeften van de klant altijd ons uitgangspunt. Daarom beginnen we met een inventarisatie van de huidige situatie, eventuele problemen, wensen en budget.

Dit vertalen onze specialisten vervolgens naar een nieuw interieurontwerp, die we uitwerken in 3D. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijk nieuwe inrichting van jouw kantoorruimte.

Past het ontwerp bij jouw bedrijf, organisatie en de mensen? Dan gaan wij direct aan de slag. Onze monteurs en het designteam zorgen ervoor dat de kantoorinrichting van vloer tot plafond wordt afgewerkt. Alle projecten leveren wij namelijk gebruiksklaar op.

Werkplaats van Buss BV
Hoe kunnen we jou helpen? Schakel de experts van Buss in voor een passende werkomgeving.
Kantoorinrichting door Buss

Wat onze kantoorinrichters voor jou kunnen betekenen

Onze kantoorinrichters gaan niet alleen aan de slag met het vervangen van meubilair, maar wij kijken naar het gehele plaatje! Wij streven ernaar een kantoor te realiseren dat functioneert als visitekaartje voor het bedrijf en een prettige omgeving voor de werknemers.

Hierbij kijken we naar een praktische en efficiënte inrichting, met een sterke focus op duurzaamheid , circulariteit en gezondheidsmanagement met onder andere:

Kantoren die wij hebben ingericht

Benieuwd hoe ons werk er uit ziet? Wij hebben de afgelopen jaren al diverse inrichtingen op maat gerealiseerd, van kleine tot grote kantoren.

Van losse inrichting tot een volledig ontwerp

Of je nu los kantoormeubilair nodig hebt of een complete kantoorinrichting in Groningen wilt; wij hebben voor alle vraagstukken een passende oplossing, ook voor thuiswerkplekken, flexplekken en het nieuwe hybride werken.

De komst van deze werkvormen vraagt een andere manier van inrichting, met een balans tussen ontmoeten en overleggen. Steeds meer worden open werkruimtes voorzien van concentratie- en overlegplekken. Naast deze manier van inrichting op kantoor kunnen we ook voorzien in het ontwerpen en realiseren van onderstaande ruimtes:

Ontvangstruimte

De ontvangstruime verdient een goede inrichting, net als de rest van het kantoor. Het is de eerste kennismaking met jouw bedrijf en de eerste indruk die je achterlaat. Dit is de perfecte plek waar mensen zich nog even op hun gesprek kunnen voorbereiden en waar je informele gesprekken kunt voeren.

Kantine

Om tot rust te komen tijdens een werkdag, is goed kantinemeubilair essentieel. Tafels en stoelen om aan te eten, fijne loungestoelen om comfortabel te zitten en banken voor het ‘huiskamergevoel’. Een gezellige kantine met een fijne sfeer is een belangrijk onderdeel van de kantoorinrichting en draagt bij aan de productiviteit.

moderne kantoorinrichting
lichtplan inrichting kantoor

Opbergruimte

Een opgeruimd kantoor is alleen mogelijk als er voldoende opbergruimte is. Bij het ontwerp van de kantoorinrichting zorgen we voor opbergruimte, zodat het kantoor altijd netjes gehouden kan worden.

Interieurbouw

Een goede werkomgeving vraagt soms om maatwerk. Onze interieurbouwers kunnen ieder ontwerp en design realiseren. Zo vinden we altijd een passende oplossing voor iedere ruimte op het kantoor. 

Duurzaam jouw kantoorruimte inrichten

Laat jouw kantoorruimte inrichten door de specialisten van Buss! Wij streven altijd naar een duurzame kantoorinrichting, in zowel levensduur als gebruik van materialen. Wij zien oud meubilair namelijk niet direct als onbruikbaar!

Wanneer kantoormeubilair nog goed is kan dit in de nieuwe inrichting gebruikt worden, of indien nodig worden opgeknapt in onze werkplaats. Ook kan het oude meubilair onderdeel worden van een nieuw meubelstuk, waarbij we op een creatieve manier onderdelen kunnen gebruiken om er een nieuw meubelstuk van te maken.

Bij nieuwe meubels kijken we zoveel mogelijk naar duurzame materialen, fabrikanten en partners. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame bedrijfsvoering!

Meer weten over onze duurzame werkwijze?

duurzame kantoorinrichting

Kantoorinrichting door Buss

Zoek jij een partij voor de inrichting van jouw kantoor? Het team van Buss staat voor je klaar! Ons familiebedrijf heeft al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten van diverse kantoorruimtes, voor grote en kleine bedrijven.

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en behoeften te bespreken! Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om een passende oplossing te vinden voor jouw kantoorinrichting.