Kantoorinrichting,
van vloer tot plafond

Van kleine kantoren tot grote kantoorpanden, wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichting. We kiezen altijd voor een duurzame aanpak en focussen sterk op gezondheidsmanagement door onder andere ergonomische kantoorinrichtingen met zit/sta faciliteiten.

Kantoorinrichting in het klein en groot

Ben je op zoek naar een kantoorinrichter voor een ergonomische bureaustoel en een zit/sta-bureau of heb je een complete inrichtingsvraag voor een nieuwbouw- of verbouwproject? Wij zijn er voor alle interieur inrichtingen, van klein tot groot. Wij ondersteunen, begeleiden en ontzorgen jou in het volledige traject, van inventarisatie tot realisatie.

 

Werkwijze voor kantoorinrichting

We inventariseren eerst jouw wensen en eisen. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en vertalen we jouw wensen in een interieurontwerp dat bij jouw bedrijf en budget past en waarin jouw werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren. Wij zoeken de juiste fabrikanten en partners uit die samen met ons het project gaan realiseren. We leveren het project vervolgens sleutelklaar op.

Benieuwd wat we voor deze branche hebben gedaan? Bekijk hier de projecten!

 

Innax Veenendaal

Innax 009 inrichting interieur vergaderruimte Buss

KWDS Drachten

KWDS 002 akoestiek kantoor Buss

Epex Amsterdam

Epex 001 kantoorinrichting Buss

Cirrus Groningen Airport

Cirrus 001 kantoorinrichting Buss

Jeveka Almere

Jeveka 002 kleurig kantoorinrichting Buss

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.