Kantine inrichting

De mogelijkheden voor een nieuwe kantine inrichting aan het bekijken? De specialisten van Buss hebben ervaring met het inrichten van bedrijfskantines, sportkantines, schoolkantines, multifunctionele ontmoetingsruimtes en meer. Uit ervaring weten wij hoe de inrichting van kantines afgestemd moet worden op het gebruik ervan. Benieuwd hoe wij jouw ruimte zouden inrichten? Neem vrijblijvend contact op en vraag om deskundig advies over een nieuwe kantine inrichting.

Functionele en aantrekkelijke kantine inrichting

Ons ultieme doel is om een functionele en aantrekkelijke kantine inrichting te realiseren, waar gebruikers met plezier kunnen samenkomen. Hierbij moet het gebruik ervan afgestemd worden op het type gebruikers en natuurlijk ook het aantal.

Een kantine of aula is naast een plek om te eten ook een plek voor ontspanning. Hier moet dus rekening mee gehouden worden bij het kiezen van meubilair. Ook moeten we hierbij de akoestiek niet vergeten. Ondanks de drukte en vele mensen moet je elkaar nog goed kunnen blijven verstaan.

We kunnen je ondersteunen met de volledige inrichting op het gebied van kleurkeuze, meubels, aankleding en accessoires, of neem eens een kijkje in onze catalogus voor de aanschaf van enkel kantinemeubilair.

Welke kantines kunnen wij inrichten?

Een kantine moet natuurlijk passen bij de functie die het heeft binnen de sportvereniging, de school of het bedrijf. Daarom hebben wij voor deze diverse projectinrichtingen een eigen aanpak voor een passend resultaat.

Schoolkantines

Gomarus college door projectinrichter Buss

Bij schoolkantines inrichten is het van groot belang om een plek te creëren waar scholieren kunnen eten, ontspannen en wellicht ook studeren. Dit kan met grote kantinetafels, maar ook met kleinere zitjes van poefen en banken. Als visitekaartje van de school kun je jouw kantine inrichten op een manier die aansluit op de huisstijl en kernwaarden van de school.

Bedrijfskantines

Epex 003 kantineinrichting meubilair Buss

Bedrijfskantines zijn een plek waar medewerkers even kunnen bijkomen tijdens de lunch, gasten ontvangen kunnen worden en eventueel informele vergaderingen plaatvinden. Dit hangt vaak af van het formaat van de kantine. Vast staat dat de bedrijfskantine inrichting een uitnodigende plek moet creëren voor werknemers en werkgevers.

Sportkantines

kantine inrichting sportverenigingen

Bij een sportkantine inrichten wordt rekening gehouden met verschillende functies en behoeftes. Van een overwinning vieren tot socializen en de wedstrijd nabespreken. Als sociaal hart van de vereniging moet het interieur voldoen aan uiteenlopende eisen. Wat vind jij voor deze inrichting het belangrijkst?

Duurzame inrichting voor scholen

Standaard en maatwerk kantinemeubilair

Doordat kantines veelvuldig gebruikt worden moet het meubilair ook tegen een stootje kunnen. Bij de inrichting houden wij er dan ook rekening mee dat de  inrichtingselementen  lange tijd mee moeten kunnen gaan. 

Tegelijkertijd wil je ook dat het meubilair een gezellige uitstraling heeft. In onze online catalogus kun je al talloze opties vinden voor geschikt kantinemeubilair. 

Of je nu zoekt naar standaard meubilair of maatwerk door onze interieurbouwer laat maken; we denken graag met je mee in passende oplossingen op het gebied van onder andere:

Bar VV Buitenpost

Welke kantine inrichting wil jij?

Kan de kantine bij jouw bedrijf, sportvereniging, school of andere locatie wel een nieuwe uitstraling gebruiken? Onze specialisten denken graag met je mee in de totale inrichting voor een fijne plek voor alle gebruikers. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor een nieuwe kantine inrichting.