Hospitality:
Ontvangstruimte inrichten

Openbare ruimtes zoals een Multifunctioneel Centrum (MFC) en een Multifunctionele Accommodatie (MFA) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het om bij hospitalty. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte bruikbaar maken op allerlei manieren, ontwerpen wij voor de hospitalty-sector ruimtes die echt tot hun recht komen.

In onze showroom hebben wij speciaal een ruimte ingericht met het thema ontvangstruimte inrichten en hospitality. We spelen hiermee in op de veranderende behoefte binnen het gebruik van kantoren waar werkplekken veranderen in ontmoetingsplaatsen. De showroom is een inspirerende ruimte waar gastvrijheid en beleving de boventoon voeren en waar alles te vinden is om op een informele manier te werken, te vergaderen en de lunchen. Wij kunnen de ontvangstruimte inrichten die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Openbare ruimten zijn plekken die professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Onze projectinrichters zijn experts op het gebied van de inrichting voor hospitality. Wij kunnen een ontvangstruimte inrichten die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Voor een inspirerende gastvrije ruimte, schakel je de projectinrichters van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

Ontvangstruimte op Diensten

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.