Hospitality:
Ontvangstruimte inrichten

Openbare ruimtes zoals een Multifunctioneel Centrum (MFC) en een Multifunctionele Accommodatie (MFA) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het om bij hospitalty. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte bruikbaar maken op allerlei manieren, ontwerpen wij voor de hospitalty-sector ruimtes die echt tot hun recht komen.

In onze showroom hebben wij speciaal een ruimte ingericht met het thema ontvangstruimte inrichten en hospitality. We spelen hiermee in op de veranderende behoefte binnen het gebruik van kantoren waar werkplekken veranderen in ontmoetingsplaatsen. De showroom is een inspirerende ruimte waar gastvrijheid en beleving de boventoon voeren en waar alles te vinden is om op een informele manier te werken, te vergaderen en de lunchen. Wij kunnen de ontvangstruimte inrichten die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.