Ontvangstruimte inrichten

Bij een ontvangstruimte inrichten draait het om professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker een wow-effect krijgt wanneer zij de ruimte binnenwandelen. Is de ontvangstruimte van jouw bedrijf toe aan een nieuwe inrichting? De specialisten van Buss nemen dit graag voor jou uit handen. Wij kunnen de ontvangstruimte inrichten die warmte en gezelligheid uitstraalt.

ontvangsruimte inrichten

De ontvangstruimte inrichten voor een goede eerste indruk

Hoe wil jij jouw ontvangstruimte inrichten? Wij gaan voor een zo aantrekkelijk mogelijk resultaat, dat de sfeer van jouw bedrijf zo goed mogelijk weergeeft. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker door de inrichting van de ontvangstruimte een goede eerste indruk krijgt. Deze kun je niet weer overdoen!

Daarom doen wij er alles aan om op basis van jouw wensen en onze expertise een ontvangstruimte in te richten die zo aantrekkelijk mogelijk is. Wij hebben zelfs in onze eigen showroom een ontvangstruimte ingericht, waarbij we inspelen op de veranderende behoeften binnen het gebruik van kantoren, werkplekken, ontvangst- en ontmoetingsruimtes.

Wij inspireren je graag met een ontvangstruimte waar gastvrijheid en beleving de boventoon voeren. Benieuwd naar onze inrichting? Maak gerust een afspraak en kom langs om al uw wensen te bespreken voor een nieuwe in te richten ontvangstruimte.

Veelvoorkomende inrichtingen van ontvangstruimtes

De inrichting van ontvangstruimtes moet niet alleen passen bij de identiteit van jouw bedrijf, maar het moet ook praktisch en vooral gastvrij zijn! Vaak is dit een ruimte die voor meerdere functies wordt gebruikt. Daarom zorgen wij bij het inrichten vaak voor een:

  • Receptie of ontvangstbalie;
  • Garderobe;
  • Prettige zithoek voor de gasten;
  • Vermaak en afleiding.

Met deze ingrediënten kun je de bezoekers rustig ontvangen op een centraal punt, kunnen ze op een comfortabele plek de jas ophangen en wachten op de afspraak. Tegelijkertijd zorg je er met vermaak en afleiding voor dat het wachten niet als vervelend wordt ervaren. Zo houd je de eerste indruk positief!

Verschillende onderdelen van de wachtruimte kunnen onze interieurbouwers op maat voor jou realiseren. Hierdoor wordt het meubilair echt onderdeel van de ruimte en heb je een unieke inrichting, aangepast op de wensen en behoeftes van jouw bedrijf.

Gerealiseerde projecten

Goede akoestiek en rust is belangrijk

Omdat er zoveel plekken en functies binnen één ontvangstruimte vallen is het belangrijk om na te denken over een goede akoestiek, zodat de ruimte rustig blijft. Wij bij Buss hebben gelukkig volop akoestische oplossingen in ons assortiment, die functioneel het geluid in de ruimte dempen en er ook nog eens stijlvol uit zien.

Voor een rustige sfeer is ook het gebruik van passende kleuren van belang. Hiermee kun je de rust maken of breken. Misschien wil je graag kleuren vanuit jouw bedrijfslogo terug laten komen in de ontvangstruimte? Dit kan goed passen bij het bedrijf, maar misschien wijkt het wel heel erg af van de sfeer die je in de ontvangstruimte wilt creëren.

Gelukkig weten onze interieurarchitecten als geen ander welke kleursamenstellingen passend zijn bij het gevoel dat je wilt oproepen. Wij helpen jou de ontvangstruimte inrichten op een manier die aansluit bij de rust, gastvrijheid en openheid die je met deze plek wilt uitstralen.

Balie interieurbouw Tropiqua
6 2

Een open ruimte inrichten met juiste verlichting

Verlichting heeft ook een groot aandeel op het bepalen van de sfeer in de ruimte. Een plek met daglicht is natuurlijk altijd prettig, voor zowel de bezoeker als alle werknemers in de ruimte. Maar wanneer jouw ontvangstruimte hier niet, of onvoldoende, over beschikt kunnen wij goed met je meedenken over passende oplossingen.

Maak de ontvangst prettiger met afleiding

Je wilt natuurlijk niemand lang laten wachten, maar soms komt het nu eenmaal voor dat een afspraak te vroeg is of een eigen afspraak uitloopt. Om te voorkomen dat mensen het gevoel van lange wachten ervaren, is het verstandig om bij de inrichting van de ontvangstruimte na te denken over een vorm van afleiding.

Verzorg je wat lectuur in een zithoek, wil je een digitaal scherm plaatsen in de ruimte, of zorg je voor een coffee corner waar gasten zelf iets te drinken kunnen pakken? Door een stukje afleiding gaat de tijd nu eenmaal een stuk sneller voorbij! Dit kan ook al heel eenvoudig door het plaatsen van kunst aan de muur.  Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden!

Ontvangstruimte

Jouw ontvangstruimte inrichten door Buss?

Wil jij graag jouw ontvangstruimte volledig (opnieuw) laten inrichten, maar weet je niet waar te beginnen? Buss is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring in alle soorten projectinrichting, van een complete school inrichting tot inrichting van zorginstellingen, kantoorinrichting en meer!

Met ons grote assortiment meubilair en mogelijkheden tot maatwerk oplossingen kunnen wij alles, van vloer tot plafond, voor jou realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met een nieuwe ontvangstruimte inrichten.