Horeca inrichting

Toe aan een nieuwe horeca inrichting? Buss is een ervaren projectinrichter met meer dan 25 jaar ervaring. Welk type horecazaak je ook hebt, wat jouw wensen voor de inrichting ook zijn: we helpen je graag met het ontwerpen en inrichten van een sfeervol horeca interieur.

Horeca inrichting passend bij jouw doelgroep

De horeca draait natuurlijk om meer dan alleen heerlijk eten en drinken. Wie komt er graag in jouw zaak? En welke sfeer wil je uitstralen? Wij denken graag met je mee om de passende horeca inrichting te ontwerpen en te realiseren. Een gast die zich thuis voelt in het interieur, is een gast die terug zal komen.

Wat jouw wensen ook zijn, we kunnen je helpen met het realiseren van:

  • Een sfeervol bruin café
  • Een stijlvol restaurant
  • Een praktische kantine inrichting
  • Een chique hotel
  • Een trendy loungebar

Kun jij wel hulp gebruiken om die prettige gastbeleving, een fijn gevoel en optimaal gebruikersgemak in jouw horeca inrichting te realiseren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aksos Café

Laat jouw horeca interieur ontwerpen op maat

Van stoelen tot barkrukken, banken of tafels. Je kunt bij ons kiezen uit het ruime assortiment standaard horeca meubilair, maar onze interieurbouwers kunnen ook allerlei meubelen op maat realiseren. Met een maatwerk inrichting kun je de exacte stijl en sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

Naast het meubilair kunnen wij ondersteunen met het ontwerp en inrichten van het volledige interieur. Wat is de route die mensen afleggen door de zaak? Is dit een logische indeling voor een grote stamtafel, kies je liever voor losse zitjes of wil je een mengeling van verschillende zaken? Of het nu gaat om een herinrichting van een bestaand pand of een volledige aankleding van een nieuwbouwproject. Wij zijn er om jouw horeca interieur op maat te realiseren!

Onze werkwijze

Van interieurarchitect tot projectadvies en begeleiding. Wij hebben alle specialismen in huis en gaan samen met jou aan de slag om een unieke inrichting te creëren. Om de mooiste projectinrichting te realiseren, gaan wij altijd aan de slag met 6 vaste stappen binnen onze werkwijze.

Doordat we samenwerken met vaste fabrikanten en partners, hebben wij een totaalpakket van expertise en knowhow in huis. Zo maken we van ieder project, van vloeren tot plafonds, een succes.

Bar in kantine VV Buitenpost

Gerealiseerde projecten

Unieke horeca inrichting van Buss

Kun jij wel ondersteuning gebruiken bij de totale inrichting of het interieur van jouw horeca zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op door het invullen van bijgevoegd formulier, of bel direct naar 0594 52 99 01 om de mogelijkheden te bespreken.

Van maatwerk oplossingen tot het uitdenken van kleuren, materialen en meubilair. Ons team van specialisten staat voor je klaar om jou te helpen met een prachtige horeca inrichting.