Multifunctionele ruimte inrichten:
Gemeentes/ overheidsinstellingen

Overheidsgebouwen en openbare ruimtes voor bijvoorbeeld gemeentes en provincies vragen om een dynamische aanpak. Zowel de kantoren als openbare ruimtes worden vaak ingericht als multifunctionele ruimte waarbij alle faciliteiten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Dit zijn zaken waar ons projectteam vaak mee te maken krijgt en prachtige oplossingen voor kan aandragen. Zo werken wij al jaren voor verschillende overheidsorganen.

Benieuwd wat we voor deze branche hebben gedaan? Bekijk hier de projecten!

Brandweer-kazerne Almere

Brandweerkazerne Almere voor multifunctionele ruimte

Sociale Zaken Franeker

Sociale Zaken voor multifuntionele ruimte

Zithoek Gemeente 't Hogeland Winsum

Ontvangsthal Gemeente t Hogeland Winsum

Brandweerkazerne Almere

Gangpad

Van kleine kantoren tot grote kantoorgebouwen, wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichting. Wij kiezen altijd voor een duurzame aanpak en focussen sterk op gezondheidsmanagement door onder andere ergonomische kantoorinrichtingen met sta/zit faciliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de kantoorinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

Sociale Zaken Franeker

DESSO

Openbare ruimtes zoals een MFC (Multifunctioneel Centrum) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het bij hospitality om. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpen wij voor de hospitalty-sector ruimtes die echt tot hun recht komen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze showroom of andere hospitality inrichtingen die we hebben gerealiseerd.

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.