Multifunctionele ruimte inrichten:
Gemeentes & overheidsinstellingen

Overheidsgebouwen en openbare ruimtes voor bijvoorbeeld gemeentes en provincies vragen om een dynamische aanpak. Zowel de kantoren als openbare ruimtes worden vaak ingericht als multifunctionele ruimte waarbij alle faciliteiten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Dit zijn zaken waar ons projectteam vaak mee te maken krijgt en prachtige oplossingen voor kan aandragen. Zo werken we al jaren voor verschillende overheidsorganen.

Selectie van de gerealiseerde projecten

Brandweer-kazerne Almere

Brandweerkazerne Almere voor multifunctionele ruimte

Sociale Zaken Franeker

Sociale Zaken voor multifuntionele ruimte

Zithoek Gemeente 't Hogeland Winsum

Ontvangsthal Gemeente t Hogeland Winsum

Brandweerkazerne Almere

Gangpad

Van kleine kantoren tot grote kantoorgebouwen, wij zijn expert op het gebied van kantoorinrichting. Wij kiezen altijd voor een duurzame aanpak en focussen sterk op gezondheidsmanagement door onder andere ergonomische kantoorinrichtingen met sta/zit faciliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de kantoorinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

Sociale Zaken Franeker

DESSO

Openbare ruimtes zoals een MFC (Multifunctioneel Centrum) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten. Het wow-effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het bij hospitality om. Met multifunctionele elementen die een ontvangstruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpen wij voor de hospitalty-sector ruimtes die echt tot hun recht komen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze showroom of andere hospitality inrichtingen die we hebben gerealiseerd.

Overheidsgebouwen van bijvoorbeeld gemeentes en provincies vragen om een dynamische aanpak, waarbij multifunctionaliteit voorop staat. Onze projectinrichters zijn experts op het gebied van de inrichting van overheidsgebouwen. Wij ontwerpen een duurzame goed toegankelijke ruimte aan jouw wensen.

Voor een duurzame multifunctionele openbare ruimte, schakel je de projectinrichters van Buss in. Hoe kunnen we jou helpen?

projectinrichting overheidsinstellingen

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.