Handgemaakte koepellampen La Linia

Deze fraaie halve bol lampen worden met de hand gemaakt in het atelier van La Linea in Enschede. Ervaren vakmensen maken de mooiste effecten op de koepellampen, denk aan betonlook koepellampen, koepellampen met een roesteffect of halve bol lampen met een gegoten metaallook.

Koepellampen met bladgoud, bladzilver of bladkoper zijn momenteel zeer populair, het bladgoud, bladzilver of bladkoper wordt velletje voor velletje met de hand aangebracht, dit zorgt voor een erg mooie ambachtelijke en chique uitstraling. Keer op keer is elke koepellamp perfect gemaakt met zeer veel aandacht voor detail.

Ook het ophangsysteem maken wij voor u op maat, u kunt zelf kiezen hoelang het ophangsysteem moet zijn, welke kleur het plafondkapje moet hebben en welk soort snoer wij moeten monteren.

Meestal wordt gekozen voor textielsnoer voor een luxe uitstraling, maar ook neutraal/transparant snoer wordt veel toegepast.

Als finishing touch worden al onze koepellampen afgemonteerd met een mooie Italiaanse porseleinen e27 fitting, en indien gewenst leveren we een mooie kooldraad (LED FILAMENT) lichtbron mee, dit zijn grote glazen bol LEDlampen met de uitstraling van een kooldraad gloeilamp. Deze zijn ook volledig dimbaar uit te voeren.

Handgemaakte koepellampen La Linia

Artikelnummer 4347478 Categorieën , Brand: