inrichtingVastgoedFactory min

Ontwerp en inrichting kantoor de vastgoed factory Groningen

De Vastgoed Factory is een creatieve en eigentijdse vastgoedontwikkelaar met oog voor detail. Dit moest ook in het interieur van het nieuwe kantoor aan de Aweg 20 in Groningen naar voren komen. Het karakter van het pand uit 1916 behouden, met een interieur gericht op de toekomst, was daarom het uitgangspunt.

Het kantoor is volledig gasloos, alleen de lamp van gasleidingen refereert hier nog aan. Er is ruimte voor groen. Groen creëert een ontspannen sfeer. Dit verhoogt niet alleen de creativiteit en concentratie, maar doet ook het stressniveau dalen. Bovendien is het een prachtige eyecatcher. De lange blauwe wand getuigt van lef en houdt het geheel fris. Zowel de werkplekken als de vergadertafel zijn zit/sta en hierdoor klaar voor de toekomst. De vloer en de stoffering van de vergaderstoelen maken het geheel af!

“Wat een gaaf kantoor” was de reactie van onze opdrachtgever! Blij dat het ontwerp zo in de smaak valt! Met dank voor de fijne samenwerking met pdb|design

Recente berichten

Contact

Volg ons:

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.