Projectmeubilair
voor interieur inrichting

Projectinrichting met nieuw projectmeubilair is meer dan het kiezen en plaatsen van ergonomische werkplekken en het inrichten van vergaderzalen. Wij van Buss zijn expert op het gebied van projectinrichting voor onder andere kantoren. We hebben een groot assortiment projectmeubilair van verschillende merken en geven advies over de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Van een circulaire kantoorinrichting en gerecyclede materialen tot kant-en-klaar en helemaal op maat gemaakt.

Of je het projectmeubilair nu wilt aanschaffen of alleen wilt gebruiken, wij denken mee in de oplossingen. Onze interieurarchitecten en specialisten helpen bij het bedenken, ontwerpen en realiseren van de mooiste projectinrichting.

Circulaire kantoorinrichting

We zien oud meubilair niet als een afgedankt product, maar als een belangrijk ingrediënt voor een nieuw product. Op een creatieve manier worden oude meubelonderdelen verwerkt tot een uniek meubel. Zo werken wij aan een circulaire kantoorinrichting.

Projectmeubilair kopen of huren

In sommige gevallen is het een erg grote investering om al het projectmeubilair aan te schaffen, zeker als verwacht wordt dat de meubels maar voor een bepaalde tijd gebruikt zullen worden. Daarom kunnen sommige meubels bij ons worden gehuurd, zoals ergonomische werkplekken voor de thuiswerkplek.

Projectinrichting. Wij ontzorgen voor elk zakelijk interieur!

Wij zijn een allround projectinrichter voor advies, begeleiding en realisatie van uiteenlopende interieurprojecten. We hebben het totaalpakket van expertise en knowhow in huis om van elk project, van vloer tot plafond, een succes te maken!

De interieur-specialisten voor projectmeubilair

Het team van Buss bestaat uit een groep specialisten die samen de mooiste werk- en verblijfsomgevingen en creatieve inrichtingsconcepten creëren. Van interieurarchitecten tot projectadviseurs.

Een greep uit onze projecten
Al sinds 1997 bedenken, ontwerpen en realiseren wij projectinrichting voor verschillende organisaties. Het inrichtingsvraagstuk is iedere keer weer anders. Bekijk een greep uit onze projecten.