Ontwerp & inrichting kantoor en vergaderruimte KWDS Drachten

Opdrachtgever
KDWS Nederland B.V.
Opdracht
Interieurontwerp en inrichting kantoor i.v.m. verhuizing
Locatie
Drachten
Oppervlakte
170 m² ㎡
Typologie
kantoor
Programma
kantoor/multifunctionele ruimte/vergaderruimte/pantry's

Na jaren met veel plezier de Nederlandse markt te hebben bediend vanuit Grootegast is KDWS Nederland B.V. verhuisd naar Drachten. Buss Ontwerp & inrichting heeft destijds ook al het kantoor in Grootegast mogen inrichten. Nu zijn wij opnieuw gevraagd een inrichtingsvoorstel te maken en realiseren!

Het project behelst het ontwerp en de inrichting van een multifunctionele ruimte, een vergaderruimte en een kantoor. Bovendien zijn drie pantry's "gewrapped". Er zijn deels nieuwe werkplekken/directie werkplekken gecreëerd en deels bestaande behouden. Daarnaast hebben we akoestische roomdividers geplaatst en de ruimtes voorzien van akoestische lampenkappen. De vloerbedekking is passend bij het thema water. Als raambekleding is gekozen voor horizontale jaloezieën.

Omdat KDWS Nederland B.V. een adviesbureau is dat gespecialiseerd is op het gebied van drinkwaterveiligheid en/of legionellapreventie, is water dan ook de inspiratiebron geweest voor het ontwerp.

Het project is herkenbaar door kleurgebruik en visuals. Een fijne werkplek waar je in één ruimte geconcentreerd kunt werken, maar ook kunt samenwerken
Een mooie mix van het ‘oude meubilair’ met nieuwe elementen!  

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard