Kantoorinrichting Groningen

Buss is al ruim 25 jaar dé specialist voor kantoorinrichting in Groningen en omstreken. Vanuit onze werkplaats en showroom in Aduard, Groningen, helpen we je graag met het inrichten van jouw kantoor. Kies uit ons grote assortiment  “standaard” kantoormeubelen of laat het interieur op maat maken.

Van een praktisch design tot een volledig ergonomisch of hypermoderne inrichting. Hoe kunnen wij jou helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of lees hieronder meer over de opties voor kantoorinrichting in Groningen.

Upgrade jouw kantoorinrichting in Groningen

Door onze jarenlange ervaring weten de specialisten van Buss als geen ander waar we met kantoorinrichting in Groningen rekening mee moeten houden. Wat jouw wensen en behoeften ook zijn, wij gaan graag voor je aan de slag om de juiste sfeer en functionaliteiten te creëren in alle ruimtes binnen het kantoor. Van praktische kantoormeubelen tot stijlvolle decoratie. Het hele interieur, van vloer tot plafond, kunnen wij voor jou realiseren!

Na een inventarisatie van jouw wensen, budget en eventuele problemen t.o.v. de huidige situatie, gaan we aan de slag met een nieuw interieurontwerp. Deze inrichting werken wij uit in 3D zodat jij direct kan zien hoe het nieuwe kantoor er uit zal zien. Dit kunnen wij niet alleen voor bestaande kantoorpanden, maar ook voor complete nieuwbouwprojecten waarbij het kantoor wellicht nog niet eens is gebouwd.

Pas wanneer ons ontwerp en inrichting volledig past bij jouw kantoor, organisatie en de mensen, gaan we aan de slag. Alle soorten kantoorinrichtingen in Groningen worden via Buss volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Scene 9 1

Belangrijke aspecten bij de inrichting van kantoren

Bij het inrichten van jouw kantoor in Groningen of omstreken kijken we altijd naar het gehele plaatje. Je wilt natuurlijk dat jouw pand hét visitekaartje is van jouw bedrijf en tevens ook een prettige werkplek biedt voor alle werknemers.

Door het nieuwe hybride werken zien we dat de inrichting van een kantoor in Groningen de afgelopen jaren flink veranderd is. Maar een aantal aspecten vinden wij van groot belang voor een gezonde werkomgeving:

Benieuwd hoe dit er dan uit ziet? We hebben de afgelopen jaren diverse kantoren in Groningen en omstreken mogen inrichten:

Buitenwoelhof Veendam ontwerp Buss BV

Groningen kiest kantoorinrichting van Buss

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijke oplossingen? Naast een nieuw interieur voor kantoor kunnen wij je ook ondersteunen in andere soorten projectinrichting in Groningen. Van scholen tot zorginstellingen of horecazaken. Geen inrichting is ons te gek!  

Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Aduard, of plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. We zijn enorm benieuwd naar jouw wensen en behoeften voor een passende kantoorinrichting in Groningen.

Laat jouw kantoorruimte op maat inrichten

Kun jij tussen de standaard kantoormeubelen niet de juiste oplossingen vinden? Geen probleem! Een goede werkomgeving vraagt in sommige gevallen nu eenmaal maatwerk. Gelukkig kunnen onze interieurbouwers in Groningen alle soorten oplossingen op maat ontwerpen en realiseren. Zo hebben wij in onze werkplaats al vele maatwerk oplossingen voor kantoren mogen realiseren. Denk aan:

  • Receptiebalies
  • Pantry’s voor in de keuken
  • Opbergmeubels op maat

Heb jij al een prachtig ontwerp in gedachten? Laat het ons weten! We denken graag met je mee en kunnen adviseren in de verschillende mogelijkheden. Zo komen we samen tot de mooiste inrichting van jouw kantoorruimte.