Ontwerp & inrichting nieuw kantoor Jeveka Almere

Opdrachtgever
Jeveka BV
Opdracht
interieurontwerp en inrichting
Locatie
Almere
Oppervlakte
2000 m² ㎡
Typologie
kantoor
Programma
werkruimtes / vergaderruimtes / kantine

Jeveka BV is een gerenommeerde leverancier van bevestigingsartikelen en gereedschappen en levert als zelfstandige groothandel al sinds 1937 kwaliteitsproducten aan verschillende industrieën. Een bijzonder mooi bedrijf ontdekten wij, maar blijkt ook uit het feit dat zij door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen zijn tot branchewinnaar 2016 in de Bevestigingsmaterialenbranche!

Toen het bedrijfspand in Amsterdam te klein werd, besloot Jeveka nieuwbouw te plegen aan de rand van Almere Poort, vlakbij de A6. Het nieuwe gebouw omvat 2.000 m2 kantoorruimte met een showroom en een bedrijfshal van maar liefst 5.500 m2. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor het complete kantoorgedeelte met hierin diverse ruimten als de entree, de ontvangstruimte, de showroom, bedrijfskantine, werk- en vergaderruimten. Het vertrouwde ‘Jeveka-blauw’ is toegepast op verschillende interieur-elementen en gecombineerd met groen in verschillende tinten.

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard