Interieurbouw kantoor

Ben jij op zoek naar een partij voor interieurbouw voor het kantoor of bedrijfspand? Bij Buss werken ervaren interieurbouwers die de inrichting voor jouw kantoor op maat kunnen realiseren. Van ontwerp tot realisatie en montage, wij regelen het voor jou! Lees hieronder meer over onze werkwijze rondom de interieurbouw van kantoren en bedrijfspanden of neem direct contact met ons op.

Maatwerk interieurbouw op kantoor

Met onze maatwerk interieurbouw op kantoor kunnen we voor alle wensen en behoeften een nieuwe inrichting realiseren. Jouw wensen zijn bij ons altijd het uitgangspunt! Daarom beginnen we met een inventarisatie van de huidige situatie en behoeften om de opdracht zo goed mogelijk in kaart te brengen zodat wij een passende oplossing kunnen ontwikkelen. Met maatwerk interieurbouw profiteer je van een heleboel voordelen. Deze hebben we hieronder voor je op een rij gezet.

interieurbouw op kantoor

Efficiënter gebruik van de ruimte

Door maatwerk oplossingen kunnen we de beschikbare ruimte op kantoor optimaliseren, waardoor vierkante meters, opslag en andere functies optimaal benut worden.

Opbergruimte op maat
persoonlijke werkplek sta zit

Aangepast aan de persoonlijke behoeftes van werknemers

Interieurbouw maakt het mogelijk om werkplekken aan te passen op specifieke behoeftes van het bedrijf en de werknemers. Van open werkplekken voor samenwerking tot afgesloten concentratieruimtes.

Passend interieur bij branding en identiteit

Maatwerk meubilair kan de branding en identiteit van het bedrijf versterken. Dit kan een positieve indruk bij klanten en medewerkers versterken.

interieurbouw kantoor op maat

Gerealiseerde inrichting en interieurbouw
van kantoren

Bij Buss hebben we al jarenlange ervaring met diverse maatwerk oplossingen. Zo hebben onze interieurbouwers talloze meubels en inrichtingselementen ontwikkeld voor kantoren en bedrijfspanden:

  • Een pantry om al jouw koffie- en thee voorzieningen bij de hand te hebben
  • Een ontvangstbalie of receptie op maat voor een goede eerste indruk
  • Kasten op maat voor voldoende opbergruimte
  • Akoestische oplossingen voor kantoor
  • En nog veel meer!

Dit doen wij allemaal vanuit onze eigen interieurbouwafdeling in Groningen. Bij al onze interieurbouw elementen op maat maken wij gebruik van hout met het FSC-keurmerk.

Interieurbouw

Invloed van ‘het nieuwe werken’ op interieur van kantoren

De laatste jaren hebben bedrijven steeds meer een nieuwe vorm van werken ontwikkeld, waarbij een nieuwe kantoorinrichting vaak een noodzakelijk gevolg is. Zo worden bedrijfspanden tegenwoordig steeds meer ingezet als centrale ontmoetingsplek, waar zowel ruimte moet zijn om te kunnen samenwerken als te kunnen focussen wanneer nodig. Dit vraagt soms de nodige creativiteit, om aan beide eisen te kunnen voldoen. De ervaren specialisten van Buss denken graag met je mee over het beste interieur voor jouw kantoor of bedrijfspand. Ondanks dat er altijd meerdere vakmensen vanuit het eigen specialisme op een project werken, ben je verzekerd van een vast aanspreekpunt. We ondersteunen en ontzorgen je graag in het gehele proces om het beste kantoor interieur op maat te realiseren.
Teamoverleg over hybride werken

Meer weten over interieurbouw op kantoor?

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een maatwerk oplossing voor jouw kantoor? We helpen je graag verder! 

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen en behoeften te bespreken. . Bereik ons op 0594 52 99 01 of vul het bijgevoegde formulier in voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen als geen ander in kaart brengen of wij de partij zijn voor jouw maatwerk interieurbouw op kantoor.