Horeca Interieurbouw

Buss is jouw partner voor de horeca interieurbouw! Als geen ander begrijpen wij dat een succesvolle horecazaak niet alleen draait om heerlijk eten en drinken, maar ook om de juiste sfeer en uitstraling. Benieuwd hoe wij jouw horecagelegenheid zouden aankleden met ons eigen maatwerk? Neem vrijblijvend contact op over onze horeca interieurbouw.

Horeca interieurbouw: maatwerk meubilair

Onze horeca interieurbouw draait om het leveren van absoluut maatwerk. Met onze hypermoderne computergestuurde freesmachine (een zogeheten CNC machine) kunnen wij eindeloos meubilair op maat voor jou maken, dat perfect past bij jouw bruine café, stijlvolle restaurant of trendy loungebar.

Wat jouw visie ook is, wij hebben de expertise én vereiste materialen om de ruimte helemaal tot leven te brengen! Met oog voor detail en vakmanschap ontwerpen en produceren wij meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de gewenste ambiance. Voor echt een stukje eigenheid kies je daarom voor de horeca interieurbouw van Buss.

Bar in kantine VV Buitenpost

Horeca interieurbouw voor diverse locaties

Elk horecaconcept is uniek, dus bieden wij horeca interieurbouw voor diverse soorten locaties binnen deze gastvrije branche.

Restaurants

Of je nu een intiem fine-dining restaurant of een all-you-can-eat restaurant in western-stijl runt, ons team staat klaar om de perfecte restaurant interieurbouw te realiseren die jouw culinaire visie ondersteunt en gasten aantrekt.

inrichting voetbalkantine VV Buitenpost

Cafés

horeca interieurbouw cafe

Met een scherp oog voor sfeer en gezelligheid ontwerpen wij cafés waar gasten graag samenkomen om een drankje te doen en misschien te dansen. Achter onze maatwerk bars worden de lekkerste biertjes getapt en aan onze tafels de mooiste vriendschappen gesloten. Hier wil je zijn voor jouw café interieurontwerp.

Kantines

Een functionele en aantrekkelijke kantine inrichting is essentieel, of het nu gaat om een bedrijfskantine of schoolkantine. Wij denken mee over de praktische indeling en maken het juiste meubilair op maat.

scene 9 6

Hotels

Scene 16

Van chic tot shabby chic, het interieur van je hotel draagt bij aan de totaalbeleving van je gasten. Wij verzorgen hotel interieurbouw die luxe, comfort en esthetiek samenbrengt om alle gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Waarom kiezen voor de interieurbouwers van Buss?

Bij Buss gaan we verder dan alleen het aankleden van jouw horecagelegenheid. We bieden een totaalpakket van expertise en knowhow van horeca interieurbouw om van jouw hotel, restaurant of café een succes te maken. Ons team van interieurarchitecten, projectadviseurs en vakmensen werkt nauw samen om een unieke horeca inrichting te creëren die je nergens anders ziet. Met de interieurbouw van Buss ben je zo altijd verzekerd van topkwaliteit.

Werkplaats van Buss BV

Voorbeelden van gerealiseerde projecten in de horeca

Schakel Buss in voor jouw horeca interieurbouw!

Wil je jouw horecazaak transformeren met een uniek en op maat gemaakt interieur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw visie te vertalen naar een prachtig en functioneel horeca interieur dat gasten keer op keer zal betoveren. Bereik ons op 0594 52 99 01 of vul het bijgevoegde formulier in voor een inspirerend gesprek over jouw horeca interieurbouw project!