Interieurbouw Leeuwarden

Al ruim 25 jaar verzorgt Buss interieurbouw in Leeuwarden en omstreken. Onze ervaren interieurbouwers maken diverse meubelen op maat voor o.a. kantoren, overheidsinstellingen, scholen, (sport)kantines, zorginstellingen en andere organisaties. Wat jouw wensen ook zijn; wij werken dit graag voor je uit in een concreet concept en plan van aanpak voor jouw nieuwe interieurbouw in Leeuwarden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze interieurbouwers om jouw wensen door te spreken.

Meer dan interieurbouw in Leeuwarden

Bij Buss kunnen we meer dan alleen interieurbouw in Leeuwarden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met totale projectinrichtingen op maat. In onze eigen ontwerpstudio en interieurfabriek creëren wij de mooiste totaaloplossingen voor jouw nieuwe inrichting.

Onze interieurbouwers werken vanuit onze eigen werkplaats aan jouw nieuwe maatwerkmeubilair in Leeuwarden. Met de aanschaf van onze CNC machine, een computergestuurde freesmachine, zijn de mogelijkheden eindeloos geworden om jouw wensen voor interieurbouw in Leeuwarden te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Op maat gemaakte opbergruimte
  • Volledige (inbouw)kasten en banken
  • Keukens en pantry’s
  • Instructietafels
  • Speelhuizen
  • En nog veel meer!

Zo werken onze interieurbouwers in Leeuwarden

Omdat ieder bedrijf en elke organisatie uniek is, gaan wij altijd aan de slag met een maatwerk oplossing. Voor het beste overzicht en resultaat, houden we wel een vaste werkwijze aan van verschillende fases. Hierbij nemen we naast de productie van het maatwerk meubilair, natuurlijk ook een vakkundige levering en montage op locatie mee, zodat jij hierbij volledig ontzorgd wordt.

In het gehele proces werken we met een vast aanspreekpunt die onze vakmensen aanstuurt. Ongeacht jouw wensen is ons team in staat om voor een passend budget een inspirerende werk- leer of verblijfsomgeving te realiseren. Laat daarom maatwerk interieurbouw jouw organisatie in Leeuwarden vertegenwoordigen.

Gerealiseerde projecten in de regio

Hieronder vind je een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten in de omgeving van Leeuwarden waar wij de interieurbouw mochten verzorgen. Hopelijk krijg je hierdoor een beter idee van de mogelijkheden. Of je nu zoekt naar de inrichting van een ontvangstruimte, kantoorinrichting op maat of speciaal meubilair ten behoeve van een passende schoolinrichting, we hebben de passende oplossing voor alle soorten interieur op maat.

Waarom Leeuwarden interieurbouw door Buss laat uitvoeren?

Bij Buss werken pure vakmensen, met ieder een eigen specialisme. Deze krachten bundelen wij tot een hardwerkend en efficiënt team dat werkt voor maar één doel: 100% tevredenheid bij onze klanten. Met deze instelling hebben wij al verschillende interieurs ontworpen voor:

Interieurbouw voor kantoren

Als expert op het gebied van kantoorinrichting focussen we bij ieder ontwerp op gezondheidsmanagement en een duurzame aanpak. Wie zegt dat een maatwerk meubilair niet stijlvol, ergonomisch én praktisch kan zijn?

Multifunctionele ruimtes

Bij veel locaties is er sprake van multifunctionele ruimtes, door de vele functies. Juist door maatwerk meubilair kun je aan verschillende behoeftes en wensen voldoen. Onze interieurbouwers maken jouw locatie in Leeuwarden een plek waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar ontmoeten.

Interieurbouw voor horeca

Ieder horeca concept is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor verschillende locaties binnen deze branche. Van restaurants tot cafés of een hotel; wij vertalen jouw visie naar maatwerk meubilair dat zowel functioneel is als bijdraagt aan de gewenste ambiance.

Vraag maatwerk interieurbouw in Leeuwarden aan

Ben jij benieuwd wat onze ervaring en expertise voor jouw maatwerk oplossing kan betekenen? Laat jouw wensen bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.  Dit kan telefonisch via 0594 52 99 01, of uiteraard door het invullen van onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder met een op maat gemaakte interieurbouw in Leeuwarden.