Interieurbouw Friesland

Bij Buss hebben we al 25 jaar ervaring met interieurbouw in Friesland en omstreken. Onze interieurbouwers maken met veel passie en vakmanschap allerlei soorten maatwerk meubilair voor o.a. kantoren, scholen, horeca en overheidsinstellingen in Friesland. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om jouw wensen voor diverse interieur-elementen met ons te bespreken. Wij helpen je graag met het realiseren van de mooiste interieurbouw van Friesland.

Wij leveren maatwerk interieurbouw in Friesland

Zonder problemen zetten wij jouw wensen om in de mooiste interieurbouw van Friesland. Vanuit onze eigen interieurbouwafdeling werken we met professionele machines, geschoold personeel en passie voor het vak. Zo hebben onze interieurbouwers verschillende soorten maatwerk meubilair opgeleverd, zoals:

    • Kasten en banken
    • Receptiebalies
    • Pantry’s (kleine keukentjes)
    • Opbergruimte op maat
    • En nog veel meer!

 

Geef jouw wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag! Of het nu gaat om specifieke horeca interieurbouw of verschillende elementen van interieurbouw op kantoor, wij maken jouw wensen werkelijkheid!

De kracht van Buss interieurbouwers in Friesland

Buss is een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring en expertise in het vak. Deze ervaring zetten onze interieurbouwers in Friesland om tot het mooiste resultaat.  

Zo werken wij sinds kort met een computergestuurde freesmachine, ook wel bekend als een CNC machine. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor maatwerk interieur eindeloos geworden en kunnen wij nog mooier, makkelijker en sneller maatwerk realiseren.

Naast het maken van maatwerkmeubilair, zorgen wij ook dat alle onderdelen vakkundig geleverd en gemonteerd worden op de gewenste locatie in Friesland. We ontzorgen je graag in het gehele proces. Zoek jij een partij die jou, van vloeren tot plafonds, ondersteunt in de realisatie van een inspirerende werk-, leer en verblijfsomgeving?  Neem contact met ons op!

Gerealiseerde projecten in de provincie

Hieronder vind je een overzicht van een aantal gerealiseerde projecten in Friesland waar wij de interieurbouw mochten verzorgen. Hopelijk krijg je hierdoor een beter idee van de mogelijkheden. Of je nu zoekt naar de inrichting van een ontvangstruimte, kantoorinrichting op maat of speciaal meubilair ten behoeve van een passende schoolinrichting, we hebben de passende oplossing voor alle soorten interieur op maat.

Oog voor de bouw van duurzaam interieur

Bij al onze projecten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo stellen wij hoge eisen aan onze fabrikanten en producenten en werken wij uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout. Mede hierdoor en al onze andere MVO maatregelen willen we ons steentje bijdragen aan het milieu.

Wil je graag dat onze interieurbouwers rekening houden met een volledige circulaire inrichting? Dat is geen probleem! In overleg kunnen we aan de slag met de mooiste gerecyclede materialen of kunnen we oud meubilair verwerken in het nieuwe maatwerk.

kantoorinrichting voor Innax

Schakel Buss in voor interieurbouw in Friesland

De interieurbouwers van Buss zijn pure vakmensen met ieder een eigen specialisme. Wij bundelen deze krachten tot een hardwerkend en efficiënt team dat maar één doel heeft: 100% tevredenheidsgarantie bij onze klanten in Friesland. Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen werken we altijd volgens een vaste werkwijze.

Kunnen wij jou helpen met een maatwerk interieurproject? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties te bespreken voor de realisatie van maatwerk interieurbouw in Friesland.

Bekijk meer gerealiseerde projecten per regio