Interieurbouw Drachten

Op zoek naar een professionele partij voor interieurbouw in Drachten? De interieurbouwers van Buss zijn gespecialiseerd in maatwerk meubilair voor o.a. kantoren, overheidsinstellingen, scholen, horeca en nog veel meer! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor interieurbouw in Drachten te bespreken. We denken graag met je mee om een fantastisch resultaat op maat te realiseren!

25 jaar ervaring met interieurbouw in Drachten

Buss is een familiebedrijf dat zich al 25 jaar lang specialiseert in projectinrichting en interieurbouw in Drachten en omstreken. Vanuit onze eigen werkplaats werken onze interieurbouwers met veel passie en vakmanschap aan de mooiste maatwerk meubelen, zoals:

  • Receptiebalies
  • Kleine keukentjes (pantry’s)
  • Opbergruimtes
  • Kasten en banken
  • En noem maar op!

Wat jouw wensen ook zijn, onze vakmensen gaan met veel plezier voor jou aan de slag. Van nieuwe interieurbouw voor kantoor tot gespecialiseerde horeca interieurbouw voor jouw zaak in Drachten; geen aanvraag is ons te gek. Wij maken jouw dromen werkelijkheid.

Werkwijze van onze interieurbouwers

Onze interieurbouwers gaan aan de slag op basis van geschoolde vakkennis en samen met de beste apparatuur. Zo is recent de nieuwste CNC machine aangeschaft, een computergestuurde freesmachine waardoor de mogelijkheden voor het creëren van maatwerk interieur eindeloos zijn geworden.

Om tot het gewenste resultaat te komen werken we altijd met een vaste werkwijze. Door onze ervaring met vele stijlen, materialen en soorten maatwerk weten we als geen ander een concept te vertalen naar een resultaat dat past bij jouw doel en budget. Toch laten we onze concepten altijd meerdere malen controleren, zodat we zeker weten dat jouw wensen op de juiste manier vertaald zijn.

Na volledig akkoord en ontwerp zorgen wij er natuurlijk ook voor dat alle onderdelen op locatie in Drachten worden geleverd en vakkundig worden gemonteerd. De specialisten van Buss ontzorgen je in het gehele proces!

In Drachten gerealiseerde interieurbouw projecten

In de omgeving van Drachten hebben we al meerdere projecten gerealiseerd, waarvoor we maatwerk interieurbouw mochten verzorgen. Bekijk hieronder de verschillende locaties om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor jouw nieuwe projectinrichting!

Wat kost interieurbouw op maat?

De kosten van de interieurbouw op maat zijn natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Toch kunnen we door onze jarenlange ervaring, eigen werkplaats en efficiënte werkruimte voor verschillende budgetten iets nieuws verzorgen.

Van een efficiënte opbergplek op maat, tot een volledige pantry met alle bijbehorende benodigdheden of een fantastisch speelhuis voor op de basisschool. Onze specialisten kunnen het allemaal maken! Daarbij kunnen wij ook een volledige circulaire inrichting voor u verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over de kosten en de mogelijkheden. Op basis van uw wensen kunnen we veel gerichter een inschatting van de prijs maken.

interieurbouw op maat drachten
Werkplaats van Buss BV

Interieurbouw in Drachten voor diverse sectoren

Bij Buss hebben we interieurbouw in Drachten en omstreken gerealiseerd voor uiteenlopende sectoren. Denk aan:

Haal de interieurbouwers van Buss naar Drachten

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een nieuw interieur voor jouw organisatie of locatie in Drachten? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0594 529 901 of vul het bijgevoegde contactformulier in. We plannen graag een kennismakingsgesprek in om wensen en dromen te bespreken voor jouw nieuwe interieurbouw in Drachten.