Interieurbouw Assen

Buss helpt jou verder met interieurbouw in Assen. Onze interieurbouwers zijn gespecialiseerd in het realiseren van diverse soorten maatwerk meubilair voor kantoren, scholen, horeca, overheidsinstellingen en meer. Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij al talloze klanten blij kunnen maken met de realisatie van maatwerk interieurbouw in Assen en omstreken. Waar kunnen we jou bij helpen?

Wij maken maatwerk interieurbouw in Assen

Zoek je naar een ervaren partij om maatwerk interieurbouw in Assen te realiseren? Buss helpt je graag verder! Onze ervaren interieurbouwers hebben oog voor detail, passie voor het vak en werken met professionele machines. Zo zijn door de aanschaf van onze CNC machine, een computergestuurde freesmachine, de mogelijkheden voor maatwerk interieur eindeloos! Denk aan het maken van:

  • Pantry’s (kleine keukenblokjes)
  • Receptiebalies
  • Kasten en banken
  • Opbergruimte
  • Tafelbladen
  • Speelhuizen

 

Wij toveren jouw inrichting om tot een productieve, efficiënte, gezellige en sprekende ruimte. Dit werkt fantastisch als visitekaartje van het bedrijf. Geef jouw wensen aan ons door om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag aan de slag met interieurbouw in Assen.

De kracht van onze interieurbouwers

Het Buss team bestaat uit vakmensen met ieder een eigen specialisme. Wil je naast het realiseren van maatwerk meubilair ook ondersteuning bij de rest van de inrichting? Wij helpen je graag verder. Onze projectinrichters en interieurbouwers werken samen met vaste fabrikanten en partners waardoor we van iedere inrichting in Assen, van vloeren tot plafonds, een succes kunnen maken.

Door onze uiteenlopende interieurprojecten hebben we volop ervaring en expertise opgedaan in verschillende branches. Van interieurbouw voor kantoor tot horeca interieurbouw en alles daar tussenin. Hoewel ieder project anders is, komt er altijd één ding overeen: wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie bij al onze klanten, ook voor de interieurbouw in Assen.

Gerealiseerde projecten in Assen en omstreken

Bekijk hieronder de gerealiseerde projecten uit de regio, om inspiratie op te doen voor jouw eigen interieur. Of je nu zoekt naar een partij voor het realiseren van een kast op maat tot een volledige projectinrichting inclusief maatwerk-meubilair, we helpen je graag verder!

Aanvraag voor interieurbouw in Assen

Bij al onze projecten hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast de eisen die we stellen aan onze fabrikanten en producenten werken we uitsluitend met hout dat een FSC-keurmerk bevat. Mede door deze maatregelen en onze inzet rondom MVO dragen we graag ons steentje bij aan het milieu.

Ben jij nieuwsgierig naar de opties voor maatwerk meubilair? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Na het in kaart brengen van al jouw wensen kunnen wij een maatwerk advies opmaken om de interieurbouw in Assen te realiseren.

interieurbouw bouwen en plaatsen

Bekijk meer gerealiseerde projecten per regio