De interieurarchitecten
en specialisten van Buss

Het Buss projectteam is als ervaren full service dienstverlener zeer breed vertegenwoordigd met een mix van verschillende disciplines en specialismen. Van interieurarchitect tot projectadvies en begeleiding. Kortom, een team dat samen met je aan de slag wil op het gebied van dynamische werk- en verblijfsomgevingen en creatieve inrichtingsconcepten. Benieuwd geworden naar de gezichten achter Buss Ontwerp & Inrichting? We stellen ons graag voor!

 

Wim Buss

Directeur / Eigenaar

 

Wim Buss-Directeur

Wim is een echte ondernemer en timmert al jaren met BUSS aan de weg.  Hierbij zoekt hij voortdurend naar nieuwe uitdagingen. Hij houdt er van om met inrichtingen bezig te zijn en dat enthousiasme weet hij als geen ander over te brengen op de rest. Het aantal visitekaartjes van tevreden klanten is dan ook al lang niet meer op 1 hand te tellen.

 

Ilona Postema

Mede-eigenaar, financiële administratie en P&O

Ilona Postema-Administratie

Ilona maakt al deel uit van Buss Ontwerp en inrichting vanaf de oprichting van BUSS. Een dame die weet hoe de vork in de steel zit dus! Ze is accuraat, ze houdt van duidelijke communicatie en houdt zich bezig met ongeveer alles wat zich achter de schermen afspeelt. Een onmisbare collega in ons team!

Björn Buss

Projectadviseur

 

Bjorn Buss-Projectadviseur

Met voorheen een eigen onderneming kent Björn de kneepjes van het vak. Hij weet als geen ander wat een (potentiële) klant belangrijk vindt. Björn is een duizendpoot, die graag verbinding zoekt. Net als Frans adviseert hij organisaties bij uiteenlopende inrichtingsvraagstukken. In zijn rol als adviseur stuurt hij de binnendienst aan bij een offerte traject en het ontwerpbureau bij het maken van een passend inrichtingsconcept. Als het nodig is, springt hij zelfs bij in onze maatwerkfabriek, want handig is hij ook. Naast zijn jonge gezin zijn motoren, boten en auto’s belangrijke onderdelen van zijn vrijetijdsbesteding!  

Frans Kop

Projectadviseur

 

Frans Kop-Projectadviseur

Frans is een echte bourgondiër die houdt van lekker eten en een goed glas wijn op z’n tijd. Een echt gezelligheidsdier en die instelling neemt hij mee naar z’n werk waardoor hij voor ons de aangewezen persoon is om de contacten met onze klanten en relaties te onderhouden. Vanuit die rol weet hij als geen ander de wens van de klant over te brengen op de rest van het team!

 

Ellen Triemstra

Netwerker / Marketeer

 

Ellen Triemstra-Marketeer

Ellen zorgt er bij ons voor dat wij in contact komen met de partijen die passen bij onze manier van werken. Een échte verbindster dus. Daardoor is Ellen degene die het meest in de telefoon hangt, iets wat haar goed af gaat. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat wij online van ons laten horen door bijvoorbeeld de mailings op te stellen en te versturen en de LinkedIn bedrijfspagina up-to-date te houden.

 

Patrick Buss

Commerciëel medewerker binnendienst

Patrick Buss Commercieel medewerker

Patrick heeft de opleiding “Sport, Gezondheid & Management” afgerond aan de Hanzehogeschool. Al sinds hij een klein jongetje was is hij, naast zijn school, werkzaam bij Buss en kent hij dus de ins en outs. Met deze achtergrond en parate kennis over gezondheid kan hij dus als geen ander ons concept voor dynamisch werken uitdragen. Als commerciëel medewerker binnendienst is Patrick samen met het team van de binnendienst ervoor verantwoordelijk dat onze projecten op rolletjes verlopen; van offerte tot inkoop tot het logistieke traject.

 

Martijn van Velzen

Commerciëel medewerker binnendienst

 

Martijn van Velzen-Commerciëel medewerker

Met de komst van Martijn is onze binnendienst uitgebreid naar maar liefst drie toppers. Martijn heeft al diverse binnendienst functies bekleed, is handig met IT en design programma’s en heeft ervaring met productie, planning en logistiek. Martijn is van vele markten thuis en houdt van puzzelen. “Voor elk probleem is een oplossing” is zijn motto en dat komt goed van pas op deze hectische afdeling!

 

Ron Kuijpers

Commerciëel medewerker binnendienst

 

Ron Kuijpers-Commerciëel medewerker

Ron is de ijzersterke alleskunner van het kantoor. Samen met Ilona, Patrick en Martijn is hij verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst, voor het logistieke traject en voor de planningen. Iets waar wij erg blij mee zijn want dankzij Ron weten wij zeker dat onze producten van A naar B gaan!

 

Leon Smits

Commerciëel medewerker binnendienst

Leon Smits Commercieel medewerker binnendienst e1666696277664

Leon is onze nieuwste aanwinst in team binnendienst met ervaring op het gebied van inkoop en projectbegeleiding. Hij heeft de kneepjes van het vak geleerd in Groningen, maar kan nu vanuit Aduard lekker op de fiets naar werk! Tijd die hij hiermee bespaart stopt hij extra in het afronden van zijn Duale HBO-studie commerciële economie.

 

Veerle Diemer

Interieurontwerpster

 

Veerle Diemer-Interieurontwerpster

Veerle is de creatieve duizendpoot in onze ontwerpstudio. Ze vertaalt de visie op projecten feilloos naar een inrichtingsplan en zorgt ervoor dat dit in zowel 2D als 3D ontwerpen kan worden gepresenteerd aan onze opdrachtgevers.

 

Debbie Oosterwold

Interieurontwerpster

 

Debbie Oosterwold-Interieurarchitect

Debbie is onze nieuwe collega in onze ontwerpstudio. Ze vertaalt de visie op projecten feilloos naar een inrichtingsplan en zorgt ervoor dat dit in zowel 2D als 3D ontwerpen kan worden gepresenteerd aan onze opdrachtgevers. 

 

Hans-Peter Moorlag

Interieurbouwer

 

Hans Peter Moorlag-Interieurbouwer

Rico Huizinga

Meubelmonteur

Rico Huizinga-Allround monteur

Marko Koenes

Meubelmonteur

Marko Koenes

Wout Kuiper

Interieurbouwer

Wout Kuiper

Kom jij het Buss-team versterken?

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen. Kom jij bij ons werken?