Gezocht:
(Leerling) meubelmaker/interieurbouwer

BUSS Ontwerp & Inrichting heeft per direct ruimte voor een (leerling) meubelmaker/ interieurbouwer (MBO niveau 3 óf 4).

Volg jij een MBO opleiding tot meubelmaker/interieurbouwer en heb je een passie voor dit vak? Ben je enthousiast en gedreven en pak je zaken snel op? Dan heb je nu de kans om praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf, dat jou de kans biedt om je verder te ontwikkelen en een echte vakman te worden! 

Wat ga je doen?

Als Leerling Meubelmaker/Interieurbouwer werk je onder leiding van een ervaren meubelmaker/interieurbouwer. Deze leert jou de kneepjes van het vak. In samenwerking met hem werk je vanaf tekening aan meubels en allerlei andere inrichtingselementen. Afhankelijk van je ervaring en kennis verricht je na verloop van tijd ook zelfstandig werkzaamheden. Geen werkdag is hetzelfde in onze interieurwerkplaats die is uitgerust met moderne, professionele machines, waaronder een CNC machine. Mocht je uiteindelijk graag willen doorgroeien, dan kun jij bij ons ook leren om de meubels te monteren bij de klant! Werk jij graag met je handen, ben je enthousiast en gedreven en gemotiveerd om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

Wat wij van jou verwachten:

Heb jij twee rechterhanden en ben jij bereid om het vak te gaan leren? Kijk dan snel wat jij nodig hebt om in aanmerking te komen voor de functie:
Timmerfabriek Buss 3

Wat bieden wij?

Ben je benieuwd naar wat er jou aangeboden wordt? Kijk dan snel hieronder:

Wie zijn wij?

Als veelzijdige projectinrichter is Buss gespecialiseerd in de inrichting van nieuwbouw- en verbouwprojecten. De verschillende specialisten in ons team werken samen aan dynamische werkomgevingen en creatieve inrichtingsconcepten. 

Gezondheidsmanagement en verduurzaming spelen daarbij een grote rol. De team spirit is informeel en enthousiast. Hard werken is even belangrijk als plezier hebben tijdens het werk. Elk doel dat we behalen, vieren we met een bijzondere activiteit en een etentje met het hele team.

Wil je meer weten over ons bedrijf?

Natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje bij  ons te komen nemen in de werkplaats, of kijk op onze website www.bussbv.nl voor een goede indruk van ons bedrijf. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Björn Buss op telefoonnummer 06-4301 6040 of 0594-745 100.

Je sollicitatie met motivatie kun je sturen naar vacatures@bussbv.nl t.a.v. mevrouw I.M. Postema.