Gezocht:
Interieurarchitect

Ben jij de interieurarchitect van onze dromen?

We groeien knetterhard bij Buss Ontwerp & Inrichting. Dat komt doordat we de ene na de andere opdrachtgever blij maken met gierend goede ontwerpen. Doordat we consequent luisteren naar gebruikerswensen, topkwaliteit leveren en mensen blijven verrassen. 

Het gaat eigenlijk te goed met ons. Daarom zoeken we de creatiefste, origineelste, gaafste interieurarchitect die er is.

Als jij dat bent, herken je jezelf in de interieurarchitect van onze dromen:

Werken bij Buss Ontwerp & Inrichting

Als veelzijdige projectinrichter is Buss gespecialiseerd in de inrichting van nieuwbouw- en verbouwprojecten. De verschillende specialisten in ons team werken samen aan dynamische werkomgevingen en creatieve inrichtingsconcepten. Gezondheidsmanagement en verduurzaming spelen daarbij een grote rol. De team spirit is informeel en enthousiast. Hard werken is even belangrijk als plezier hebben tijdens het werk. Elk doel dat we behalen, vieren we met een bijzondere activiteit en een etentje met het hele team.

We hebben een baan voor jou van 24 – 32 uur per week in een mooie, hypermoderne en gezonde werkomgeving. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Behalve groei- en opleidingskansen bieden we je uitdagende ontwerpopdrachten voor uiteenlopende branches.

Denk jij dat je bij ons past en dat je ons verder kunt brengen? We ontmoeten je graag. Stuur je CV en motivatie naar vacatures@bussbv.nl. We kijken ernaar uit!