Logo Buss B.V.

Gezocht:
Ervaren interieurbouwer/meubelmaker (fulltime)

Ben jij een enthousiaste allround interieurbouwer met technisch inzicht en passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

BUSS Ontwerp & Inrichting zoekt per direct ruimte voor een interieurbouwer/meubelmaker voor de zakelijke markt die ons team komt versterken! Het betreft een vacature voor 40 uur per week. Wil jij graag werken in een inspirerende werkomgeving waar je met leuke collega’s samenwerkt die dezelfde passie hebben voor interieur als jij? Lees dan snel verder. 

Wat ga je doen?

Onze interieurbouwafdeling is uitgerust met professionele, moderne machines. Je vervaardigt met name specifieke meubelelementen ten behoeve van o.a. kantoorgebouwen, gemeentehuizen, multifunctionele centra, horeca, (sport)kantines, zorginstellingen, scholen etc. 

Als allround interieurbouwer/meubelmaker werk je aan uitdagende maatwerk interieurprojecten in een fijne werkplaats met alle benodigde faciliteiten en gedreven collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het geheel zelfstandig vervaardigen van maatwerk meubilair, variërend van pantry’s, receptiebalies, kasten, tafels, zitelementen etc.  

Wat wij van jou verwachten:

Timmerfabriek Buss 3

Wie bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan voor 40 uur per week in een groeiende organisatie met een passend salaris. We bieden een informele werkomgeving en een enthousiast en gemotiveerd team dat zich dagelijks bezighoudt met de inrichting/huisvesting van de meest uiteenlopende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers. Daarbij maken maatwerk interieurstukken het zakelijke interieur uniek en persoonlijk. 

Wie zijn wij?

Buss Ontwerp & inrichting is een veelzijdige projectinrichter met een eigen interieurbouwafdeling. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ons team bestaat uit een mooie mix van specialisten, van interieurarchitect en projectadviseurs tot interieurbouwers en monteurs.

Bij ons wordt hard gewerkt, maar is plezier met elkaar net zo belangrijk.  Af en toe maken we een interessant uitstapje, waar we het opdoen van kennis en inspiratie combineren met teambuilding en ontspanning.  

Wil je meer weten over ons bedrijf?

Op onze website www.bussbv.nl krijg je al een goed indruk van ons bedrijf. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats, zodat je een goed idee krijgt waar je komt te werken. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Björn Buss op telefoonnummer 06-4301 6040.

Je sollicitatie met motivatie kun je sturen naar vacatures@bussbv.nl t.a.v. mevrouw I.M. Postema. 

Logo Buss B.V.

Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u of in de showroom bij Buss om verder kennis te maken.