Gezocht:
Ervaren interieurbouwer-meubelmaker

BUSS Ontwerp & Inrichting heeft per direct ruimte voor een ervaren interieurbouwer-meubelmaker!

Ben jij een enthousiaste allround interieurbouwer met technisch inzicht en passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
BUSS Ontwerp & Inrichting  heeft per direct ruimte voor een interieurbouwer – meubelmaker zakelijke markt die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?

Onze interieurbouwafdeling met moderne machines vervaardigt specifieke meubelelementen t.b.v. o.a. kantoorgebouwen, gemeentehuizen, multifunctionele centra/horeca, (sport)kantines, zorginstellingen, scholen enz. enz.

Als allround interieurbouwer / meubelmaker werk je aan uitdagende interieurprojecten in een fijne werkplaats met alle benodigde faciliteiten (waaronder professionele machines zoals een CNC machine) en gedreven collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het geheel zelfstandig vervaardigen van maatwerk meubilair, variërend van pantry’s, receptiebalies, kasten, tafels, zitelementen enz.

Wat wij van jou verwachten:

Timmerfabriek Buss 3

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week in een groeiende organisatie met een passend salaris met pensioenvoorziening en een fijne, informele werkomgeving binnen een enthousiast en gemotiveerd team, dat zich dagelijks bezig houdt met de inrichting/huisvesting van de meest uiteenlopende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Buss Ontwerp & inrichting is een veelzijdige projectinrichter met een eigen interieurbouwafdeling en is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Ons team bestaat uit een mooie mix van specialismen, van interieurarchitect tot commercieel- en projectadviseurs, interieurbouwers en monteurs.

Bij ons wordt hard gewerkt, maar is plezier met elkaar hebben net zo belangrijk. Af en toe maken we een interessant uitstapje waar we het opdoen van kennis en inspiratie combineren met teambuilding en ontspanning.

Wil je meer weten over ons bedrijf?

Natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje bij  ons te komen nemen in de werkplaats, of kijk op onze website www.bussbv.nl voor een goede indruk van ons bedrijf. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Björn Buss op telefoonnummer 06-4301 6040 of 0594-745 100.

Je sollicitatie met motivatie kun je sturen naar vacatures@bussbv.nl t.a.v. mevrouw I.M. Postema.