Gezocht:
Commercieel binnendienst medewerker/ 32 tot 40 uur

BUSS Ontwerp & Inrichting heeft per direct ruimte voor een ervaren commercieel binnendienst medewerker / werkvoorbereider!

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst stel je alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen. Je bent de spin in het web en help onze buitendienst medewerkers met het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team in een dynamische en succesvolle organisatie. Hierin ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van offertes en de uitvoering en begeleiding van inrichtingsprojecten.

In deze functie ben je in staat om zelfstandig offertes te maken, de uitvoering nauwgezet te coördineren en te ondersteunen, monteurs aan te sturen en weet je ook bij veranderende omstandigheden het project succesvol af te ronden.

Wat wij van jou verwachten:

Teamoverleg Buss b.v.

Wat bieden wij?

Wij hebben een uitdagende baan voor jou van 32 tot 40 uur per week in een mooie, dynamische en gezonde werkomgeving binnen een groeiende organisatie. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband in een informele werkomgeving binnen een enthousiast en gemotiveerd team, dat zich dagelijks bezig houdt met de inrichting/huisvesting van de meest uiteenlopende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Buss Ontwerp & inrichting is een veelzijdige projectinrichter met een eigen ontwerpstudio en een professionele interieurbouwafdeling en is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. We zijn gevestigd in Aduard.

Ons team bestaat uit een mooie mix van specialismen, van interieurarchitect tot commercieel- en projectadviseurs, interieurbouwers en monteurs.

Bij ons wordt hard gewerkt, maar is plezier met elkaar hebben net zo belangrijk. Af en toe maken we een interessant uitstapje waar we het opdoen van kennis en inspiratie combineren met teambuilding en ontspanning.

ontspanning.

Wil je meer weten over ons bedrijf?

Dan ben je natuurlijk van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen op de zaak of op onze website www.bussbv.nl of je kunt contact opnemen met Ilona Postema op telefoonnummer 0594-745 100.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je  sollicitatie met motivatie naar vacatures@bussbv.nl t.a.v. mevrouw I.M. Postema.