Ontwerp & inrichting nieuw kantoor Epex Amsterdam

Opdrachtgever
EPEX SPOT SE Amsterdam
Opdracht
Interieurontwerp en inrichting van gehele kantoorpand
Locatie
Amsterdam
Oppervlakte
950 m² ㎡
Typologie
kantoor
Programma
kantoren/vergaderruimtes/stiltewerkplekken/boardroom

EPEX SPOT bevindt zich in het hart van Europa. Het hoofdkantoor staat in Parijs en met kantoren in Amsterdam, Bern, Brussel, Leipzig, Londen en Wenen voorziet Epex bedrijven in Europa van energie. Het bevorderen van de integratie van Europese energiemarkten is het hoofddoel van EPEX SPOT.

De verdieping werd Casco opgeleverd. Dit betonnen blok hebben we omgetoverd tot een sfeervol functioneel werkstation. Door het plaatsen van het middenschip hebben we de open ruimte doorbroken. In het middenschip hebben we verschillende vergaderfuncties ondergebracht waaronder een boardroom, stilte werkplekken en belcellen. Doordat er nog 2 doorgangen in het middenschip gecreëerd zijn is er nog fysiek contact tussen de 2 werkgebieden. Mede door het plaatsen van lockerkasten met aan de achterzijde kapstokken hebben we de ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten.

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard