Hospitalityruimte Buss 02

De nieuwe ontmoetingsruimte ingericht anno 2021

We hebben verbouwd. We hebben onze oude vertrouwde kantoorruimte verruild voor een nieuwe plek om ruimte te maken voor een spectaculaire hospitalityruimte. Een ontvangstruimte waar je gastvrij onthaald wordt en waar alles te vinden is om op een informele manier te werken, te vergaderen en te lunchen. Wij kunnen elke ontvangstruimte inrichten die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Nieuwe invulling voor kantoren na corona

We spelen hiermee in op de veranderende behoeften in de kantorenmarkt waar, onder andere door corona, werkplekken veranderen in ontmoetingsplaatsen.
Naar kantoor gaan verandert in een belevenis. Een plaats waar je klanten en collega’s ontmoet in een informele sfeer en waar je op een ontspannen manier kunt brainstormen en ideeën kunt uitwisselen.

BUSS denkt hier graag in mee en heeft voor iedere behoefte een passende oplossing!

Ontwerp uit onze interieurfabriek
Een fijne bijkomstigheid is dat onze nieuwe balie en de professionele bar in onze ontvangstruimte zijn gemaakt in onze eigen interieurfabriek.
Kom eens langs in onze showroom voor inspiratie en advies op maat voor het inrichten van “het kantoor van de toekomst” binnen jouw organisatie. Zien we je binnenkort?

Bekijk hier de video: https://youtu.be/PUHDC4fqs0s

Recente berichten

Contact

Volg ons: