Buss; uw full service dienstverlener voor ontwerp en inrichting

Buss Ontwerp & inrichting is een full service dienstverlener die in staat is uw herinrichting, of inrichting van uw nieuw- en verbouw projecten, geheel voor zijn rekening te nemen.

Buss is gevestigd in Aduard, waar zich onder één dak de showroom, kantoren, het magazijn en de werkplaats bevinden.

Al bijna 25 jaar stellen wij onze ervaring en expertise van het gehele Buss projectteam ter beschikking om u tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project te laten inspireren, verrassen, ondersteunen, begeleiden en ontzorgen!

Met de vakkennis en ervaring van het Buss projectteam zijn wij in staat om inspirerende werk-, leer of verblijfsomgevingen te creëren die bij uw bedrijf / stichting en budget passen. Uw werknemers zullen de (werk)omgeving krijgen waarin ze zich thuis voelen en ze optimaal kunnen presteren. Ondanks dat u bij Buss maar één aanspreekpunt heeft (wel zo gemakkelijk!) doen we dit werk uiteraard samen met onze vaste en betrouwbare fabrikanten/importeurs, onderaannemers en interieurbouwers.

Waar kan je het Buss projectteam voor inzetten?

Het Buss projectteam is als full service dienstverlener zeer breed inzetbaar, zo leveren wij alles tussen vloer en plafond! U kunt hierbij denken aan zachte en harde vloerbedekking, maatwerk interieurbouw (met eigen interieurbouwafdeling met professionele machines en geschoold personeel), akoestische oplossingen, akoestisch behang en andere wandbekleding, visuals, raambekleding, (kantoor)meubilair, ergonomische werkplekken en thuiswerkplekken, systeemwanden, systeemplafonds en verlichting.

In welke branches is Buss actief?

Door onze ervaring en expertise gaan we vol passie en vertrouwen elk project aan dat op ons pad komt en zo hebben we al vele interieurprojecten in verschillende branches en sectoren tot een prachtig resultaat mogen brengen. Hieronder een greep van diverse branches en sectoren;

 KANTOORINRICHTING

kantoorinrichting ontwerp buss inrichting banner nterstuhl

Het Buss projectteam is expert op het gebied van kantoorinrichting en interieurontwerp van kleine en grote kantoren. Wij maken ons in onze ontwerpen altijd sterk voor een duurzame aanpak en focussen ons sterk op gezondheidsmanagement. Zo kiezen we vaak voor een ergonomische kantoorinrichting met zit/sta faciliteiten zodat uw personeel zich beweegt in een gezonde werkomgeving. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij de kantoorinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

 INRICHTING HOSPITALITY BRANCHE 

projectinrichting hospitality buss ontwerp inrichting

Openbare ruimtes zoals een MFC (Multi Functioneel Centrum) of MFA (Multi Functionele Accommodatie) zijn plekken waar professionaliteit, uitstraling en dynamische gebruiksmogelijkheden elkaar moeten ontmoeten. Het wauw effect wanneer mensen een ruimte binnenwandelen, daar draait het bij hospitality om. Met multifunctionele elementen die een ruimte op allerlei manieren bruikbaar maken, ontwerpt het Buss projectteam voor de hospitality sector ruimtes die echt tot hun recht komen. De nauwe samenwerking die wij aangaan tijdens de realisatie van dergelijke ruimtes maakt dat we er samen telkens weer in slagen bezoekers te verbazen.

NB; sinds begin 2021 hebben wij in onze showroom speciaal een ruimte ingericht met het thema inrichting en hospitality.  

Een inspirerende ruimte waar de klant fysiek alle producten kan ervaren en waar gastvrijheid en beleving de boventoon zullen voeren. Een sfeervolle ruimte, waar de verwachting van de klant overtroffen wordt en je een goed beeld kunt krijgen hoe het er straks bij u ook uit komt te zien.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze showroom of andere hospitality inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

INRICHTING VOOR DE SPORT OF RECREACTIE BRANCHE

projectinrichting sportkantine sport en recreatie ontwerp buss inrichting

Het inrichten van een sportkantine, voor een sportclub of sportvereniging, een multifunctionele recreatiezaal voor een dorpshuis of vakantiepark of misschien een entree voor een zwembad? Ook met sport en recreatie weet het Buss projectteam raad. Plekken als deze worden intensief gebruikt en vragen om meubilair dat extra sterk en reinigbaar is, maar dat toch een vriendelijke en huiselijke uitstraling moet hebben om de sfeer te behouden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de sport en recreatie inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

INIRICHTING VOOR DE SCHOOL EN ONDERWIJS SECTOR

projectinrichting onderwijs ontwerp buss inrichting

Basisschool, primair- en voortgezet onderwijs, hbo instellingen of universiteiten? Er zijn niet veel ruimtes zo divers als die bij scholen/ onderwijsinstellingen. Ruimtes waarin ontwerp en functionaliteit samen moeten gaan. Ruimtes waar rust is om te leren en de openheid om met veel mensen tegelijk te bewegen. Aspecten waar wij al jaren ervaring mee hebben en die we dan ook vaak toepassen in de onderwijssector. Zo dragen wij ons steentje bij aan de kwaliteit van het onderwijs waarin de leerlingen, studenten en docenten zich kunnen bewegen in een gezonde leer- en werkomgeving. De combinatie van de juiste visie op de inrichting, gecombineerd met de inzet van duurzaam meubilair voor intensief gebruik, maakt dat onze ontwerpen jarenlang met plezier gebruikt worden in de onderwijssector. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de school en onderwijs inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

INRICHTING VOOR (SEMI-) OVERHEIDSINSTELLINGEN

projectinrichting gemeente overheid buss ontwerp inrichting

Overheidsgebouwen en openbare ruimtes voor gemeente en provincie, vragen om een dynamische aanpak. Zowel de kantoren als de openbare ruimtes hebben vaak een multifunctionele toepassing en alle faciliteiten moeten goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Zaken waar wij vaak mee te maken krijgen en prachtige oplossingen voor kunnen aandragen. Zo werken wij al jaren voor verschillende overheidsorganen. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de overheidsinrichtingen die we hebben gerealiseerd!

 

INRICHTING VOOR DE ZORG SECTOR

projectinrichting zorg instelling ontwerp buss inrichting

Buss ontwerp en inrichting heeft veel ervaring in het inrichten van zorginstellingen, zoals woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdinstellingen, sociaal werk en andere bedrijven die ondersteunend zijn in de zorg.

De zorgsector vraagt altijd om goede multifunctionele oplossingen met betrekking tot de invulling van leef- en werkruimte. Ruimtes waarin zorgverleners veilig en prettig kunnen werken en waar patiënten/bewoners zich thuis voelen en tot rust kunnen komen. Deze manier van gebruik vraagt om een oplossing van onze interieurontwerpers waarin beide werelden verenigd worden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de zorg inrichtingen die we hebben gerealiseerd!

Contact

Afspreken met het team van Buss Ontwerp & inrichting

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.

Albert Harkemaweg 70
9831 TA Aduard