Matrix

Fabrikant | Markant

Met een versteltraject van 65-130 cm voldoet Matrix van Markant aan alle benodigde normen. De extreem stille hoogte verstelling, met 2 motoren, zorgt bovendien voor een uitermate prettige manier van werken in de meest stiltegevoelige ruimtes. Dat maakt Matrix tot de ideale zit-sta werkplek: voor op kantoor, thuis, in de studieruimte of werkplaats.

 “MATRIX, HET IDEALE ZIT-STA BUREAU. EENVOUDIG EN SNEL TE MONTEREN”

Matrix is verkrijgbaar in zeven varianten. Uiteraard als single bureau, deze kan gecombineerd worden met een tafelblad van 240 x 120 cm, waardoor een zit-sta vergadertafel gecreëerd wordt. Als meeting table met een maximale afmeting van 280 x 100 cm. Als hoekbureau met een maximale afmeting van 200 x 80 cm (+ aanbouw 70 – 90 cm). Als duo opstelling, waarbij optioneel een scheidingswand geplaatst kan worden. Als slinger verstelbaar bureau, als wand bureau (maximale afmeting 100 x 60 cm) en als bureau met kolomvoet (maximale afmeting 80 x 80 cm).

Download onze brochure "Hybride werken"

Hybride werken is tegenwoordig heel normaal. Je werkt gedeeltelijk thuis en op kantoor. Download hier onze gratis brochure om meer te weten te komen over Het Nieuwe Werken.